Para Edermi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Hocalar şu web tabanlı oyunlar;

Gladiatus, Ogame, Travian, Bitefight, Klansavaslari  vs. vs.  oyun hesapları para edermi? 

Ne kadar eder? (seviyeye göre değişir demeyin örnek verin)

Alan çok olurmu? 

Oynamıyomda eskiden oynamışyım. Para etcekse alan olursa başlarım tekrar:)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    Valla ogame para eder o oyun içlerinden ama Türkiyede şuan en çok para edecek oyun Knight Online'dir başlicaksan ona başla örneğin oyundaki chitin shield denen oyun eşyasını 750-800ytl ye çok rahat satabilirsin en yüksek seviyede yani 80 lwl bi karakterin olduğu hesabada yaklaşık 400-500 ytl ye rahat alıcı bulursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

eder dostum.klansavaslari oynadım.biraz sansına ve çevrene bağlı işin gerçekten hastaları war banlanıp oyuna dönmek isteyenler ve paralı adamlar. yakalaman lazım çevrenin geniş olamsı lazım biraz nasip meselesi diyim:)klansavaslarında 1,300 binlk bi hesabı 200 e satışına tanık oldum..

edit:İşin en kısa yolu hesapları çalmak ama baştan alıp geliştrym dersen zamanını boşa harcarsın..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    browser tabanlı oyunların fazla para edeceğini sanmıyorum ama tngu nun dediği gibi,para kazanmak istiyorsan knight online'a yönel.Geçen sene ankarada bus düpesi bi yapan adam,her ilden birçok internet kafeyle anlaşmış,günde binlerce goldbar(oyun parası) satıyordu.hesaplarıma göre aylık 600-700 milyar kazanmıştır.abartmıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Yok hocam. O tür oyunlar çok zamanımı alıyo. Bazen sıkıldığüımda web tabanlı oyunlar oynuyodum. Para ederse tekrar başlarım.  

Ogame ne kadar eder örneğin? Örneğin 100k puanlı bi account?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    para kazanmaksa amacın hiç oynama ogame,güzel biyere geldin diyelim ogame de,müşteri bulman çok zor,knight'da anında bulursun ama.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

web tabanlı oyunlar bence para etmes mesela arkadaş demiş işte 200 e satıldı die

200, ko daki veya sro daki para olaylarını düşünürsek küçük bir rakam

bende geçmişte para kazandım bu işten az çok ama arkadaş arasındaydı

mesela karakter geliştirip üstünde hiç eşya olmadan satabilirsin veya oyunda para yapacak yöntemler var. kafayı takar para kasarsın ardından ister bunu itemlere yani değerli eşyalara dönüştür öyle sat yetale bazında

ister para kas ardından gold bar dediğimis yani oyunda 100 milyon a eşit olacak şekilde sat

mesela yeni açılmış bir serverda 100 milyon = 50 - 60 ytl olduunu biliorum ilerleyen zamanda ise bu 10 - 15 yetaleye düşebilir

öyle işte :D ben 8 aydır falan oynamıyorum oynadımmı tam oynarım ama Allah korusun bi daha bulaşmam..

habide ava giderken avlanma :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:
    -----------------------------
    para kazanmaksa amacın hiç oynama ogame,güzel biyere geldin diyelim ogame de,müşteri bulman çok zor,knight'da anında bulursun ama.
    -----------------------------

Para kazanmak deil. Arada oynuyorum sonra bırakıyorum. Sonra tekrar başlıyorum:| Hani boşa gitmesin icabında:) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    ÇEte savaşları 4ever :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

laf ordan acilmisken soyleyim elimde bi char var ilgilenen olursa pm le fiyat ogrenebilir :)

server :logos

irk : human

level : 80 rogue 

itemli itemsiz satiliktir.. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    o saydığın oyunların içinde bi tek o game iyi para eder ben klan savaşlarını iki yıl oynadım hesapların o kadar çok para ettiğini görmedim :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 2165 Toplam Mesaj: 15