Para Edermi?
-
Hocalar şu web tabanlı oyunlar;
Gladiatus, Ogame, Travian, Bitefight, Klansavaslari vs. vs. oyun hesapları para edermi?
Ne kadar eder? (seviyeye göre değişir demeyin örnek verin)
Alan çok olurmu?
Oynamıyomda eskiden oynamışyım. Para etcekse alan olursa başlarım tekrar:) -
Valla ogame para eder o oyun içlerinden ama Türkiyede şuan en çok para edecek oyun Knight Online'dir başlicaksan ona başla örneğin oyundaki chitin shield denen oyun eşyasını 750-800ytl ye çok rahat satabilirsin en yüksek seviyede yani 80 lwl bi karakterin olduğu hesabada yaklaşık 400-500 ytl ye rahat alıcı bulursun.
-
eder dostum.klansavaslari oynadım.biraz sansına ve çevrene bağlı işin gerçekten hastaları war banlanıp oyuna dönmek isteyenler ve paralı adamlar. yakalaman lazım çevrenin geniş olamsı lazım biraz nasip meselesi diyim:)klansavaslarında 1,300 binlk bi hesabı 200 e satışına tanık oldum..
edit:İşin en kısa yolu hesapları çalmak ama baştan alıp geliştrym dersen zamanını boşa harcarsın..
-
browser tabanlı oyunların fazla para edeceğini sanmıyorum ama tngu nun dediği gibi,para kazanmak istiyorsan knight online'a yönel.Geçen sene ankarada bus düpesi bi yapan adam,her ilden birçok internet kafeyle anlaşmış,günde binlerce goldbar(oyun parası) satıyordu.hesaplarıma göre aylık 600-700 milyar kazanmıştır.abartmıyorum.
-
Yok hocam. O tür oyunlar çok zamanımı alıyo. Bazen sıkıldığüımda web tabanlı oyunlar oynuyodum. Para ederse tekrar başlarım.
Ogame ne kadar eder örneğin? Örneğin 100k puanlı bi account?
-
para kazanmaksa amacın hiç oynama ogame,güzel biyere geldin diyelim ogame de,müşteri bulman çok zor,knight'da anında bulursun ama.
-
web tabanlı oyunlar bence para etmes mesela arkadaş demiş işte 200 e satıldı die
200, ko daki veya sro daki para olaylarını düşünürsek küçük bir rakam
bende geçmişte para kazandım bu işten az çok ama arkadaş arasındaydı
mesela karakter geliştirip üstünde hiç eşya olmadan satabilirsin veya oyunda para yapacak yöntemler var. kafayı takar para kasarsın ardından ister bunu itemlere yani değerli eşyalara dönüştür öyle sat yetale bazında
ister para kas ardından gold bar dediğimis yani oyunda 100 milyon a eşit olacak şekilde sat
mesela yeni açılmış bir serverda 100 milyon = 50 - 60 ytl olduunu biliorum ilerleyen zamanda ise bu 10 - 15 yetaleye düşebilir
öyle işte :D ben 8 aydır falan oynamıyorum oynadımmı tam oynarım ama Allah korusun bi daha bulaşmam..
habide ava giderken avlanma :)
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
para kazanmaksa amacın hiç oynama ogame,güzel biyere geldin diyelim ogame de,müşteri bulman çok zor,knight'da anında bulursun ama.
-----------------------------
Para kazanmak deil. Arada oynuyorum sonra bırakıyorum. Sonra tekrar başlıyorum:| Hani boşa gitmesin icabında:) -
ÇEte savaşları 4ever :D
-
laf ordan acilmisken soyleyim elimde bi char var ilgilenen olursa pm le fiyat ogrenebilir :)
server :logos
irk : human
level : 80 rogue
itemli itemsiz satiliktir..
-
o saydığın oyunların içinde bi tek o game iyi para eder ben klan savaşlarını iki yıl oynadım hesapların o kadar çok para ettiğini görmedim :|