Para NEREDE
-
neverland bunu yazdı
youtube tabiki de, en büyük yazılımcıyı bile 10a katlar getirisi :D
Kardeş sen yanlış gelmişsin. https://www.kizlarsoruyor.com/uye-ol
-
sunyy2003 bunu yazdı
Para hakikaten nerede
Arıyoruz :)
-
Altcoin nerden alınır?
-
ari41 bunu yazdı
Altcoin nerden alınır?
bitay
-
Mq bitcoin cashe baktim cuma akşam 350 yuurroo...
3-5 alayım diyordum ama bir türlü içime sinmiyor bu bok kriptolar... Şeytan diyor al, levent diyor alma şeytan diyor levent diyor alma.
Dinledim kendimi almadım.
Şu an pazar aksam. 500 yerroo..
Mq.
-
Herkes herşeyi ogrenebiliyorken yazılımın önüne taş koyulmasini istemek de ayrı bir durum.
Adam, ben kaportacı olmak istiyorum diyince olabiliyorken yazılım yapmak istiyorum diyen adam neden yazılım öğrenemesin önüne engeller çıksın.
Kaldiki yazılım öyle herkes biliyor diye piyasada cer çöp olacak birşey değil gelecek yapay zekada yazılımda. Milletce öğrenilmesi de ne gibi bir sakınca var acaba.
Gerçi Türklerde genel olarak benim bir olmasada olur, yeterli kimsenin iki olmasın mantığı olduğu için böyle düşünen insanların çokok olmasına şaşırmamak gerekiyor.
Dünya kadar web projesi var Dünya kadar masaüstü projesi var hiçbiri türk yapımı değil. (Dünyaca ünlü olanlardan bahsediyorum)
Kesinlikle 1 milyon yazılımcı projesi de dahil yazılımla ilgili yapılan her yatırımın bu ülke için yapılabilecek en büyük iyilik olduğunu dusunuyorum.
-
Para, severek yapabildiğin ve zamanla en iyi olduğun işte! Kolay para yok, bitti o devir. Herkes patır patır dolandırılıyor. Kolay para yok!
Bunu unutmayın yeter arkadaşlar. -
Realist bunu yazdı
hacı 100k paran varsa borsa iyi olabilir.
Ama yazılım işine girme her geçen gün artıyor yazılımcı sayısı, biz nereden ekmek yiyeceğiz ?
Hocam yakın gelecekte yazılım zorunlu olacak zaten. Ama sen bu yazılımın neresinde olacaksın, hazır kütüphaneleri mi kullanacaksın yoksa kütüphane mi yazacaksın.
-
Para elinin yatkın olduğu işi en güzel şekilde sunarak yapmakta. Çok para kazanmayı herkes ister. Ama az parayla yetinmeyi herkes başaramaz. Bende çok para kazanmak isterim tabi. Ama olmayınca olmuyor işte amk :D
-
Hocalar peki YouTube dan zamanında 3-4 bir şey kazandıysak bunun vergisini geç de olsa faiz olmadan ödeyebilir miyiz?