Paralı Virusun Bulunması
-
icinizden birisi arkadasa neden parali virüse karsi parali antivirüs mantiginin sacma oldugunu söylemiyor?
dostum eger bilgisayarinda antivirus&trojan programlari birsey bulamiyorsa ve sen süpheleniyorsan
firewall programi kullanmalisin. böylelikle bilgisayarindan baska yerlere kurulan baglantilari görürsün, ve engelliyebilirsin. -
underzero hocanın dediği gibi
normal bir kullaniciysan bulamazsin kullandigin antivirus programi yakalayincaya kadar bekleyeceksin
normal kullanıcı değilsen ağını sniff edebilirsin. bakarsın nerelere bağlanıp veri gönderiliyo
-
ha cracklemişsin ha parayla almışsın farkı yok
taaa eskilerde norton almıştım 80$ bi fark yok a cracklemişsin ha parayla allmışsın
-
yolla hacı dosyayı bi bakalım bulacakmı benim kareta (:
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hıcmı kımsede paralı antıvurus yok?
-----------------------------Paralı antivirüs nedir parasız antivirüs nedir :S
Burdan online scan edebilirsin: http://www.kaspersky.com/virusscanner
-
dosyayı upload edermisin hoca..
-
http://rapidshare.com/files/262252903/Koxp_Game__Koxp_v9.1.rar.html
dosya bu hocam..
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
underzero senbilirsin bu turkojen felan neden kreklenmiyor
-----------------------------crackleniyo ama ana server mantığıyla çalıştığı için ana makina onun cracklenmiş olduğunu anladığında program bi bqa yaramıyo.
-
exe yi acınca bunlar olusuyor ama temiz
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\~DF2B0C.tmp C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\WDUF49AN\index7[1].htm C:\slot.ini -
paralı antivirusmu :)) aksam aksam hic qülceqim yoktu . Arkadaslar anti virus sizsiniz bilqisayarınızda. Adam akıllı bi firewall kurun comodo , zonealarm vs haftada bir combofixle temizleyin acacaqınız proları sandboxla açın zaten bi pro sandboxla acılmazsa sandbox korumasi vardir virustur . Antiviruslerden programlar bir iki offset değişince en kralından kacıyor dosya . Bunu Öğrenmek Çok kolay. Örn: offset hexing