folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Paranoid Kişilik (Paranoyaklık)

Paranoid Kişilik (Paranoyaklık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Ben bu hastalğın özelliklerini taşıyorum.. ne zamandır aklımda vardı. bi araştırayım dedim %90 özellikler beni anlatıyor. derin konuya açtım ama iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.. çünkü hastalık olduğu için, hani belki aramızda fikir birliğine gideriz diye.. mesela baktığım bir kaç site..

http://www.mcaturk.com/mca_icerik_detay.php?icerikid=466

http://www.psikiyatrist.net/kisilikparanoid.htm

http://www.hatunca.net/psikoloji-mainmenu-258/kisilik-bozukluklari-mainmenu-108/316-paranoid-kisilik-bozuklugu

belki bu hastalığı iyi bilmeyen arkadaşlar vardır..  erken tanı konursa iyileşme oluyormuş.. ama geç kalınırsa ilaç tedavisi falan filan. zor iş..  

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hocam bunların hepsi bana uyuyor ama , bence züppelerin cıkardıgı bir hastalık bu ya.. İnsan yapısı kardeşim bu nasıl hastalık derler.

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

saçmalama feroci böle olsan bu siteden bile kuşku duyardın

sana bişey anlatayım ....

benim arkadasım çükünde çıkan siğillerden dolayı googlede arastırdı ve  aids olduguna kara verdi:D

beraber özel hastaneye gittik cocugun kanı alındı falan filan nese

normal degerin çok fazlqa altında çıktı ve ........

meğerse üstünde çıkınca hasta oluomusun (doktor bize çok kızmıstı:D)

bilmemm anlatabiliom mu :google ve net doktora fazla inanma

Telegram @WVesselam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Neye öfkeleneceği belli olmaz

Bağlılık, sadakat sorgulaması çok yapar

Güvenin kazanılması kaygısı taşır

Metafizik şeylere kolay inanır

Belli sınıf insanlar abartılı cezalar önerir. "bunların hepsini......" diye söze başlar.

Başkalarının sinirini bozacak ama doğru yorumlar yapar

Kuşkucudur, kolay inanmaz

Çok az yakın arkadaşı vardır

Olayları iyi-kötü savaşı olarak yorumlar

Basit şeyden olay çıkarır

Kendisine kötü davranılırsa unutmaz

Ufak hatadan bir insanı siler atar

Sevdiği kişiyi ne pahasına olursa olsun korur

Fanatik spor taraftarı olur

Olaylar arasında türlü bağlantılar görür

Basit hata ve unutmayı sadakatsizlik olarak algılar

Mizah duyguları gelişmiştir

---fakat kendilerine gülmeyi bilmezler(burası yanlış tek)---

Affetmeyi bilmezler, öç almayı hak gibi görürler

Hep savunma duygusu taşırlar

ya bu özelliklerin hepsi bende var :(

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    media_center bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bunların hepsi bana uyuyor ama , bence züppelerin cıkardıgı bir hastalık bu ya.. İnsan yapısı kardeşim bu nasıl hastalık derler.
    yok be usta hepsini oku bak.. gerçekten zor böyle yaşamak. bende bıktım usta .. herkez nefret etmeye başlıyor benden yavaş yavaş..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

metafizik şeylere çok inanır demiş net amca:

dünya ve güneş sistemi yokken ve vardı?(sorusuna cewap verebiliosan)

arkadaş sen ya filozof veya bilimadamısın :)

ya feroci evvam yapma rahat ol

Telegram @WVesselam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    diana bunu yazdı:

metafizik şeylere çok inanır demiş net amca:

dünya ve güneş sistemi yokken ve vardı?(sorusuna cewap verebiliosan)

arkadaş sen ya filozof veya bilimadamısın :)

ya feroci evvam yapma rahat ol

sorunda orda işte rahat ol demeyle olamıyorum denedim ama olmuyor.. muhtemelen psikiyatriye başvurmayı düşünüyorum..  o yüzdende kendinden emin olmayan arkadaşlarında bu yolla kendilerinin nasıl bir hastalığa sahip olduğunu öğrenirler diye buraya açtım konuyu,, oof of.. kafayı yicem.. bide kız arkadaşımla bu yüzden çok kavga ediyoruz.. ailemle eskisi gibi değilim. arkadaşlarım desen öyle ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    kanka doktora git (panik atak):D

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    diana bunu yazdı:
    kanka doktora git (panik atak):D
    galiba öyle olcak usta yaa.. :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    bak kardeşim benim bi arkadasım(yediğim içtiğim ayrı gitmeyen) senin gibi düşünüyodu ve hatta senden 3 kat daha duygusal ve korku ile bunları yasıyodu.doktora gitti bi defa psiko nun karsısına cıktı ve verdıgı apları kullandı 6 ay sonra mükemmel hale geldi sakın umursamazlık yapma önemli bi sorun yasıyosun bence hastalık değil

Telegram @WVesselam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

diana bunu yazdı:
    bak kardeşim benim bi arkadasım(yediğim içtiğim ayrı gitmeyen) senin gibi düşünüyodu ve hatta senden 3 kat daha duygusal ve korku ile bunları yasıyodu.doktora gitti bi defa psiko nun karsısına cıktı ve verdıgı apları kullandı 6 ay sonra mükemmel hale geldi sakın umursamazlık yapma önemli bi sorun yasıyosun bence hastalık değil
    hap kullandığı söylüyorsun yani bir hastalık var ortalıkta, hayırlısı yaa.. umarım kötü bişeyim yoktur.. bıktım valla...

Toplam Hit: 3629 Toplam Mesaj: 24