Paranormal Activity
-
Hocalar dün gece Paranormal Activity'ye gittim film müthiş herkese tavsiye ediyorum ama şöyle bi sorun var bu gün hemen filmi indirdim ama sonu farklı çıktı meğer 2 adet sonu varmış bana sinema versiyonunu bulabilcek varmı heryerde aradım ama bulamadım ( Bende kinde sonunda polisler geliyor sinemada ise daha farklı )
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar dün gece Paranormal Activity'ye gittim film müthiş herkese tavsiye ediyorum ama şöyle bi sorun var bu gün hemen filmi indirdim ama sonu farklı çıktı meğer 2 adet sonu varmış bana sinema versiyonunu bulabilcek varmı heryerde aradım ama bulamadım ( Bende kinde sonunda polisler geliyor sinemada ise daha farklı )
-----------------------------sonu farklı bir film :D izlemedim bile şöle bi bakmştım saçma gelmşti bana
-
benim izlediğimde şeytan kadının içine giriyor önce adamı öldürüyor sonra kadın kameranın önünde kendini kesiyordu
-
Benimde favori korku filmimdir.Bende bulamadım.
-
Ben efsaneyim'inde 2 sonu varmış.. Benim izlediğimdede polisler geliyor.. peki sinemadaki nasıl bitti?
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
benim izlediğimde şeytan kadının içine giriyor önce adamı öldürüyor sonra kadın kameranın önünde kendini kesiyordu
-----------------------------Aynen bende onu arıyorum
-
hocam bende bluray cekm war film 5 gb yakn bi 720p cekimi , hdd suan izmitte anck getirdgmde up yaparm o sahneyi isterseniz
-
Sadece sahne değil ben filmin tümünü arıyorum adapte olamıyorum yoksa :D
-
hocam nette bi torrent vardi 4,7 gb 720p xp384 mu neydi bi bakarsn ya da beklemen gerek ki hddn listeyi bulim :D
-
bende aradıgın versiyon varda upload etme durumum yok şu anda
Paranormal Activity 2007 Tr Sub-XviD
şeklinde ararsan bulursun
-
bulun paylaşında bizde indirelim :)