Parayı Çoğaltmak
-
dostum bu soruya kimsenin cevabı yok . dünyadaki insanların %99.99 u bunun peşinde zaten . öğüt vermeye gelince herkesde vardır 5-10 ama dediğim gibi dünya bu sorunun üstünde dönüyor .
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kaçak sigara al topluca sat :))
-----------------------------kardesim dedigini yaptım :)
urfadan alıp kayseride 2 katına sattım :)))))
-
UmuT38 bunu yazdı:
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Bir kayserili kayseri de 2 katına satabiliyorsa bir kayserili başka şehir de en az 3 katına satar demekki :)))) -
borsa iyi sayılır
ramazan ayında konya çimento hissesi 198 liraydı
bugün baktığımda 350 lira olmuş..
10 milyar yatırsaydım 7.5 alırdım
100 verseydim 75 alırdım..
ama kaçırdık işte :=)
-
ne yaparsan yap ama. Kafana iyice yatırdıktan sonra yap. Bunun batması da var, çıkması da var. Gittikten sonra üzüleceksen. Ya da 3 bin liran iş sonunda 2 bine düştü diye kara kara düşüneceksen hiç yapma. Bir batarsın iki batarsın sonra bi bakarsın para 4e 5e katlamış. Biraz gözü pek falan olmak gerekiyor bu işlerde bence hacım.
-
ultrAsker bunu yazdı:
istanbulda mısın?
-----------------------------Aynı durumda ben İstanbul'dayım hacım bana söyle :)
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------UmuT38 bunu yazdı:
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Bir kayserili kayseri de 2 katına satabiliyorsa bir kayserili başka şehir de en az 3 katına satar demekki :))))
beyler şu hususta yani kaçak sigara satma konusunda şevkinizi kırmak isterim. Yanlış anlamayın kesinlikle size karşı değilim ama kaçak sigaradan pkk'nın da gelir ettiğine dair bi takım söylentiler var, ki bana da mantıklı gelmedi değil. siz bu şekilde kazanç elde ettiğinizi düşünüyorsunuz başkalarına da kazandırmıyor musunuz ? -
MaTRiXe bunu yazdı:
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------UmuT38 bunu yazdı:
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Bir kayserili kayseri de 2 katına satabiliyorsa bir kayserili başka şehir de en az 3 katına satar demekki :))))
beyler şu hususta yani kaçak sigara satma konusunda şevkinizi kırmak isterim. Yanlış anlamayın kesinlikle size karşı değilim ama kaçak sigaradan pkk'nın da gelir ettiğine dair bi takım söylentiler var, ki bana da mantıklı gelmedi değil. siz bu şekilde kazanç elde ettiğinizi düşünüyorsunuz başkalarına da kazandırmıyor musunuz ?Hocam o sat demek espiriydi aslında onun hariicnde sigara zatn kullanmıyorum fakat kaçak sigara satmak bana göre ne kadar suçsa insanları da kaçak sigaraya yönlendirmek ona mecbur zorunlu bırakmak o kdar suç
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------winston sattıysan en iyi müşterilerindendim bi aralar :D
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Hocam o sat demek espiriydi aslında onun hariicnde sigara zatn kullanmıyorum fakat kaçak sigara satmak bana göre ne kadar suçsa insanları da kaçak sigaraya yönlendirmek ona mecbur zorunlu bırakmak o kdar suç
hocam zaten bir çok kişi bu durumdan bihaber sanıyorum yoksa bile bile böyle bir teşebbüste bulunacaklarını sanmıyorum lakin son dediğine katılmıyorum sigara zamları vs vs buna tetiklememeli insanı nitekim böyle bir diretme böyle bir olayı (bakınız kullanmasını da satmasını da bir tutuyorum yalnız kimseye terörist damgası vurduğumdan deil ama birşekilde finans olduklarını farketsinler. "Aman benim almamla mı ? Benim verdiğim parayla mı" diyen milyonlar vardır herbiri fikrini değiştirip nasıl büyük bi etkisi olduğunu kabullense çok şey değişir) haklı kılmaz(konu sahibinden kusura bakmasın istemeden de olsa konunu farklı bir noktaya çektim ne var ki söylemeden edemeyecektim buradaki kimseye bir kastım yok yahut yadırgama gibi bir düşüncem yok. Farkındalık oluşsun istiyorum)