PARDUS 2009 İçin Son Gün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

daha yayınlanmadı mı lan, adamlara da laf atmak istemiyorum ama çok kötü hizmet yav =))

geçen sene  saat 10.00 da yayınlanmıştı bu yıl saat vb bişey de yazmıyor . ne zaman yayınlanacak acaba :D istermisiniz unutmuş olsunlar :D komediye bak sen :D:D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:

kerim bunu yazdı:

Pardus_2009_International_RC2.iso

Pardus_2009_RC2.iso

hangisi ?

ben gece yatacakken indirim bari pardusu bakim nası olmş dedim. Gittim  Pardus_2009_International_RC2.iso indirdim mecbur ing kullanıorum ahah

ayrıca güzel olmuş yav ancak ff de 8-9 tane tab acınca kasmaya başlıo makine.

Bide lanet olası intel wifi 5100ü airodumpa tanıtamadım gitti

Pardus 2009 öncesinde son deneme sürümü olan Pardus 2009 RC2 yayınlandı. Bu deneme sürümüne Pardus FTP sunucularından ulaşabilirsiniz. 

deneme dio la  biz  iice zıcmısız sanırım daha cıkmadı heral.  :D

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

Pardus 2009 öncesinde son deneme sürümü olan Pardus 2009 RC2 yayınlandı. Bu deneme sürümüne Pardus FTP sunucularından ulaşabilirsiniz. 

deneme dio la  biz  iice zıcmısız sanırım daha cıkmadı heral.  :D

:) deneme yazdığına dikkat etmedin sanırım :D   zıcmıssın o zaman :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ben zaten denemeyi indirmiştim :D Bekliorum bugün çıkmasını . umarım güncelleme olur deneme sürümden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

rc lerden güncelleme oluyor merak etmeyin, yani 2008 de olmuştu...

indirin rc leri yani kotasızsanız ve canınız sıkıldıysa =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    İnşallah 2009 sürümü eksiklerin giderildiği bir sürüm olur.Pardus'un eksikleri var doğru söylüyorlar ama suse ve pardus 4ever diyorum :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

kerim bunu yazdı:

Pardus_2009_International_RC2.iso

Pardus_2009_RC2.iso

hangisi ?

Alın beyler kaçırmayın sürüm yayınlanmadan sızdırıldı elime geçti:

Pardus 2009 Hızlıca Kimse Çakmadan İndir

senin gibi ameleler görmek ne acı. Sanki Ubuntu size para ödüyor sanane milletin kullanacağı işletim sisteminden ?

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

----------------------------

ha sen kurulumda yanlış yapmadın yani ubuntu gitti gıcıklığına windowsun yanına kurdu keşke windowsu silseydi.. kurulumda manuel disk bölümleme diye birşey var uyguladın mı? hani o cd yi basan adamlar okadardazır cahil değil demek istiyorum ;) ayrıca kaldırırken tabi ki zorluk çekmen normal çünkü sen kullanımını çözememişsin bir iki bişey okusaydın silerken grubun silindiğini ve wini çalıştırmak için mbr yi yazdırman gerektiğini çözerdin yada açılışta esc bi bassaydın belki winin mbrsine disk gösterip sorunsuz boot ederdin ;) DEMEKKİ GÖREMEMİŞSİN

windows formatlarını desteklemek neden hocam? 1- lisans olayı 2- sen bile kendi linux dağıtımımı yapıyorum dediğin zaman kimse bir halt diyemez özgürsün yani.. lisanlı ürünü çat diye kullanayım işletim sisteminde dersen ilerde mahkeme celbini kapında görürsün.. ayrıca http://appdb.winehq.org/ şuna bigöz atabilirsin bence bir çok şey uygun alt yapı olmadan da çalışıyo bu da yeterli en azından benim için.. yetmiyosa zorla kullanmanın bi mantığı yok gibi..

msn derken bilmem kaç saatte karşıdan yüklenen salak live messengerı kastediyorsan ben sana gülerim sadece.. amsn'e pek gerek yok aslında pidgin(nağm-ı diğer gaim)  yeterli bir kullanıcı için çünküen başından çok desteğe ihtiyacın olacağı için kameralı bi oturum açmana gerenk yok :) ayrıca System>>Administration>>synaptic package manager gibi bi paket yöneticisini pek bulabileceğini sanmıyorum search kısmına amsn yazsaydın kolayca kurulacaktı. Add/Remove da aynı şekilde yardımcı  olurdu..

başka işletim sistemlerinin yeteneklerine bakarak kendi beceriksizliğini kapatmaya çalışıyosun bu iş zevk işi ben pek beceremedim desen kimse sana bişey demez ama abuk sabuk bi yazıya bile emeğe saygı yazılan şu ortamlarda yapılan harcanan emeği karalaman yersiz..

zaafları olan bişeyi savunuyosun be hocam el-insaf.. xp yi de alıp nlite ve benzeri programlarla isteğe göre değiştiriyosun ha sistem özellikleriyle oynayamıyosun belki ama en azından buna ihtiyaç duyuyosun linux dağıtımlarıda herkesin kullanabileceği sistemler sadece sabır gerek biraz bu kadar itici görme genel olarak zumsuk hocamla bi konuda konuşurken olay buraya gelmiştiyine askeriyenin %15iydi yanılmıyosam  kaç milyon dolar kar elde edebiliyosun biraz burdan da bakmak lazım win sana göre for everdır kullan tabi ama bazı şeyleride gör.  

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    Hâlâ yayınlanmadı :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

shock56 bunu yazdı:
    Hâlâ yayınlanmadı :(

evet deli olacam. çıktı diyor ama indirecek link yok..

Toplam Hit: 9783 Toplam Mesaj: 58