Pardus 2009 Kurulumu Ve İlk Ayarlar
-
hoca 158 gb c vardı sadece pardusla giriyorsun yeni bölüm açıyorsun sorna biçimlendiriyorsun c yi çiftliyor bişeyde olmuyor.
-
@dj
aynen biostan boot device 1 usb yapacaksın, hatta çoğu internet cafede çok işe yarıyor, açıyorsun puppy linux u flashtan para falan ödemeden çıkıyorsun =))
@apple
kurulum yaparken nete giremiyorsam iş yapmaz o, ne yapayım tetrisi =))
-
yaw hacılar ben bunu çıktığı ilk gün kurdum.ama hem kurulumda hemde sistem açıldıktan sonra görüntü çok kötüydü.yani ekranlar çok solgun yazılar okunaklı değildi.bu sadece bana mı özel?
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hacılar ben bunu çıktığı ilk gün kurdum.ama hem kurulumda hemde sistem açıldıktan sonra görüntü çok kötüydü.yani ekranlar çok solgun yazılar okunaklı değildi.bu sadece bana mı özel?
-----------------------------görüntü bit ayarını değiştir
-
sevdşm bu işi :)
-
tasarım gene 10 numara
-
pardus a başlayanlar için yararlı bir döküman şu bilim teknik dergisinden bir tanede biz almak lazım :) teşekürler
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------görüntü bit ayarını değiştir
-----------------------------o nasıl olucak kurulumda?
-
Hocalar ilk giriş sayfası geliyor fakat aşşağıdaki sayfaya geçiş yapmıyor bende direk root admin olarak kod yazma ekranına geçiş yapıyoröyle kuluyr ne yaptıysam olmadı
ne yapmam gerekriyor -
windows .exe leri nasıl çalıştıracaz
metin2 oynamak istiomda linuxta