Pardus Da Format Atılırmı
-
Selam müridler xp açılmıyor pardus oto cd ile açtım bununla diski taratmak yada hd ye format atmak nasıl yapılır bilen varmı?
-
Formatla maksadın biçimlendir de sürücüyü..
ext3 fat ntfs fark etmez bi şekilde biçimlendir sürücüyü daha sonra windowsu yüklersin sürücüyü tekrar biçimlendirerek
-
Mesele de bu biçimlendiremiyorum böle programlar vardı windows da
pardus için yolu varmıdır yada hd yi sıfırlamanın başka bi yolu varmıdır
-
Hard diske kurarken formatlaman gerekiyor zaten
-
cd ile başlatıp kur deyince partisyon ekranı gelecek zaten karşına kurulumdan önce
-
pardusta programlarda yerel disk bicimlendirici partition macig miydi neydi oyle bir program zaten var. onu calistir, donatilarda olsa gerek tam hatirlamiyorum ama var.
-
Partisyon yapamıyorum format atarken mavi ekran veriyor hiç bi şekilde sistem kurulmuyo format atılmıyor direk mavi ekran
pardus daki biçimlendiricide kullanılan hd ye format atamıyor tabi tarayıp düzeltme seçeneğide yok
başka bir yol önerecek / bilen olan varmı
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
Partisyon yapamıyorum format atarken mavi ekran veriyor hiç bi şekilde sistem kurulmuyo format atılmıyor direk mavi ekran
pardus daki biçimlendiricide kullanılan hd ye format atamıyor tabi tarayıp düzeltme seçeneğide yok
başka bir yol önerecek / bilen olan varmı
-----------------------------senin hdd hasar görmüş olabilir yada badsector
-
Bilemiyorum ama pardustan tüm verilere erişebiliyorum
bad sector olabilirmi buna rağmen
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
Bilemiyorum ama pardustan tüm verilere erişebiliyorum
bad sector olabilirmi buna rağmen
-----------------------------verilere ulaşabiliyorsan sorun yok
-
Ama xp v.s. kurmam gerek böle açılış cd li pardusla nereye kadar ne oldu yahu kimsedende bir cevap çıkmıyor