Pardus Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    makineye pardus kurdum bugün, yalnız sorun şu ki tekrar windowsa geçebilmem için herhangi bir kısayolu yokmu bu meretin?

ek bilgi:
    pardusu e:/ dizinine kurdum win normal olarak c:/ dizininden çalışıyor.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    sadece sistem açılışında işletim sistemini seçebiliyorsun diye biliyorum. sanırım böyle bir kısa yol yok. ama bilen varsa paylaşsın bizde bilelim.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Açılışta grub önyükleyicisi hangi sistemi açacağını sorar, Windows'u seçmen yeterli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyide bu şerefsiz direkt geçiyor bana danışmadan, hayır kendimi başçavuşun evcil hayvanı gibi hissettiriyor adi makina kıracam o olacak..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yanlış kurulum yapmışsın,kurulum aşamasında "açılışta hangi işletim sistemiyle açılsın?" diye soran programcığı yüklememişsin. "şerefsiz" sıfatını bir programa koymaktan kınıyorum seni:)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok ya programa demedim ben "şerefsiz" diye (ulan arka çıkan olmasa bal gibi ona dedim işte)
    ulan yanlış yere tik attık heralde ee nolacak şimci? bu namussuzu nasıl hale yola koyacaz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anidamage
    Anidamage's avatar
    Erkek
    Elinizdeki cd'yi yeniden takın kurulum ekranından harddiskler'i bölümlendirmeyi geçip grub'u yükleyebilmeniz lazım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    baba merak etme arkadnda ben varım gerçi ikimiz bir decaya ne yapabiliriz orası tartışılır :) bence en mantıklı yol anidaın sunduğu yol

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sevdim ben bu pardusu gerçi bir çok programı çalıştırmıyor ama olsun
    win meselesine gelince, açılışta 3 saniye kadar bir duraksama var o esnada win seçtin seçtin seçemedin linux açıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Anladığım Kadarıyla . bunun ne Pardus la nede Windows la bir alakası var . Sorun Biostaki Saniye olayı bence . Sistemine bakmanı tavsiye ederim ..
    bu Arada herkes Pardus aşısını almış ..
    Şunu söylemek istiyorum gerçekten güzel bir linux çalışması Pardus Win programlarını çalıştırabileceğiniz . bütün piyasadaki oyunları ücretsiz full lerini indirip oynayabileceğiniz Bir Cafeye kurup ücretsiz bir Cafe programı ile cafenizi yönetebileceğiniz . msn ve office gibi bir çok şeyin kendi içinde gelmesi en son sürümde bir cok driveri görmesi . olanaksız bir keyif sağlıyor insana . herkesin düşman gibi baktığı linux e Farklı bir bakış acısı getirdiğini umuyorum Pardusun . Pisi paketlerinin hepsini kurun ve güncelleyin keyfine varın .. pardus un destek sitelerinde aktif durmanızı tercih ederim gerçekten Bu güne kadar neden Linux değilde Windows diyeceksiniz .. Decaya bile aşıladıkta delirdi yine windows un grafikleri yüzünden windows a döndü :D bide tek sorun msn de karşı tarafın pencereyi kapatmasını görmesiydi ulan dior kimse benimle konuşmak istemiormuş demekki adam yazıor kapatıyor pencereyi :D

- DecaMeron : KAPAMA LAN! :@
    - RemotE : Neyi La ne dion :S
    - DecaMeron : Görmüom Zannedion dimi :D
    - RemotE : ala ala neyi la :S
    - DecaMeron : Pencereyi kapatıyormuşsun öyle duyumlar aldım
    - RemotE : Hangi Pencereyi Olm hava sıçak aç pencereyi niye kapatıyon
    - Decameron : Kes lan KAPAMA MSN penceresini görüorum uyuz oluyorum
    - RemotE : Ok tamam deCa kızma..
    - RemotE : Bu Arada bi baksana ?
    - DecaMeron : Buyur söyle hajı ?
    - RemotE : ESC! :D euheuheueh
    Exit :D

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    remoteye katılıyorum bios ayarlardaki saniye değerlerinden yapılıyor bende vistayı kurarken başta 10 saniyeydi sonradan 30 a çekmiştim :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 1925 Toplam Mesaj: 12