Pardus Hakkında Bir Sorum Olacak ?
-
Arkadaşlar Pardusu kullanmak istiyorum ama oyun ce program düşkünü bi insanım Pardusta sorun çıkarmı die düşünüyorum ama cevabı bi türlü bulamadım
içimden bi ses çıkar dior ama sizede sorayım dedim Yardım ederseniz çok sevinirim
-
valla ben kurdum begenmedim oyunlar olmuyor .exe dosyaları çalıştırmıyor kısaca Xp den pardus a gecinde sudan cıkmış Balık gibi oldum :)
-
pardusu tavsiye etmem zamanın boşa gitmesin XP Pro. ile yola devam et..
-
eyvallah bu Pardusta nie xp tabanını kullanmadı çözemedim gitti a.q
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
eyvallah bu Pardusta nie xp tabanını kullanmadı çözemedim gitti a.q
-----------------------------xp ile alakası yokta ondan
-
ebinm duyduğum linux tabanını kullandı da ne alakası vardı linuxla onu çözemedim yapıyosan en kaliteli ve yaygın modelini yapmalısın
-
Açık kaynak oldugundan olabilir
-
hmm mantıklı ;)
-
madem oyun düşkünüsün çift işletim sistemi ile çalışabilirsin. eğer hdd 2 parça ve d dolu kullanamam diyosan (genelin durumu böyle) norton parttion magic diye bi program war. onu indirip kur. sonra c den 10 gb lik yeni partition oluştur. sonra tak pardus cdsini o yeni oluşturduğun bölüme pardus kur.
pardusun grub u xp yide tanıyacak we sana açılışta hangi işletim sistemi ile açmak istediğini soracak.
ancak parttion magic i kullanırken çok dikkat et sakata gelme.
kolay gelsin.
-
bütün companentler yüklü pardusta.cok ugrasmiyosun.ayrica .exe leri de win le acabiliyosun.
ama yine de xp, yine de korsan..
paralı yapsinlar onu kuralim!
-
hocam pardusta oyun var ama linux formatında yazılmış bunun için windows formatında yazılmış oyunları çalıştırmaz.eger oyun yüklemek istiyosan menüde pardus tasma yapılandırma merkezi olacaktı ordan indirebilirsin bir sürü oyun var.