Pardusta İlk Ciddi Çöküşü Yaşadım
-
kerneli falan güncellemiştim.Sanıyorum ondan oldu fakat kerneli bir iki gün önce güncelledim.Neyse sorun şu oldu dolphin çalışmadı.Noluyo lan derken kde çöktü.Tekrar başladttım grup yöneticisinde değişiklikler kaydedilmeden gözükür diye.Peki ne oldu ?
Ne mi olacak tam giriş paneli gelecekken
"Hiç karşılama parçacığı eklentisi yüklenemedi.Yapılandırmayı kontrol edin"
Dedi.Onca arşiv, resim, müzik gitmiş bulunmakta :-/
saygılar sevgiler.Durmak yok 2008.3 e devam
-
demekki neymiş pardusta güncelleme yaparken 10 kere düşünüp yapmicakmışız... :D bilgi için teşekkürler..
-
olur öyle :W
-
kralsam bunu yazdı:
-----------------------------
demekki neymiş pardusta güncelleme yaparken 10 kere düşünüp yapmicakmışız... :D bilgi için teşekkürler..
-----------------------------aynen öyle.bu konuyuda onun için açtım.Pardus 2009 kullanmayın çünkü fazlasıyla bug var.
Yine kral sürüm pardus 2008.3
-
Demek ki baya zaman oldu buglar temizlenmişdir diyip ilk çıkan sürüme atlamamak lazımmış :P
-
zumsuk gerçi sen benden iyi bilirsin de bu işleri linux mint kde edition a bir şans ver istersen (güncellemeler daha sıkı denetim altında ondan söylüyorum)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk gerçi sen benden iyi bilirsin de bu işleri linux mint kde edition a bir şans ver istersen (güncellemeler daha sıkı denetim altında ondan söylüyorum)
-----------------------------hocam mint bianca kullanmıştım önceden çok güzeldi.Güzelde gnome masaüstünü sevmiyorum.Kdeliside var mintin ama pardus varken açıkçası pek içimden gelmiyor.Niye bilmiyorum bir çeşit milliyetçilik duygusu olabilir.PArdusu feci şekilde sahiplendim
edit:
sağda bilgi menüsü, delphin, yeni panel sistemi, çok güzel.Görsellik süper.Sadece görselliği 2008.3 ün üstüne koysalarmış yetrmiş hoca o kadar diyorum sana.
-
geçmiş olsun hoca =)
-
zumsuk bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk gerçi sen benden iyi bilirsin de bu işleri linux mint kde edition a bir şans ver istersen (güncellemeler daha sıkı denetim altında ondan söylüyorum)
-----------------------------hocam mint bianca kullanmıştım önceden çok güzeldi.Güzelde gnome masaüstünü sevmiyorum.Kdeliside var mintin ama pardus varken açıkçası pek içimden gelmiyor.Niye bilmiyorum bir çeşit milliyetçilik duygusu olabilir.PArdusu feci şekilde sahiplendim
edit:
sağda bilgi menüsü, delphin, yeni panel sistemi, çok güzel.Görsellik süper.Sadece görselliği 2008.3 ün üstüne koysalarmış yetrmiş hoca o kadar diyorum sana.
Zumsuk hacı ubuntu 8.10 var elimde e sürücüsüne kurmak ıstedım fakat hatta veriyor süreklı kuramadım yardımcı olabılırmısın? :)) -
@zumsuk
Ah hoca ah, hoca böyleyse cemaat ne yapsın :)
GNU'nun türkü kürdi italyanı mı olur. Daha geçenlerde müridlere bu konuda tavsiye veriyordum bu işin milliyetçiliği olmaz GNU insanları daha büyük bir potada eritir diye.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kerneli falan güncellemiştim.Sanıyorum ondan oldu fakat kerneli bir iki gün önce güncelledim.Neyse sorun şu oldu dolphin çalışmadı.Noluyo lan derken kde çöktü.Tekrar başladttım grup yöneticisinde değişiklikler kaydedilmeden gözükür diye.Peki ne oldu ?
Ne mi olacak tam giriş paneli gelecekken
"Hiç karşılama parçacığı eklentisi yüklenemedi.Yapılandırmayı kontrol edin"
Dedi.Onca arşiv, resim, müzik gitmiş bulunmakta :-/
saygılar sevgiler.Durmak yok 2008.3 e devam
-----------------------------öncelikle verileri kaybetmedin rahatla biraz :) kernel panic almadığın sürece hiçbir sorun yok ki kernel yeterince gelişti artık kendin derlemediğin sürece o hatayı almanda yterince zor :) ön yükleyici olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama grubtan direkt olarak shell e geçiş yapabilirsin.xserver i çalıştırmadan.bu şekilde istediğin verinide kurtarmış olursun.