folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Pardusta İlk Ciddi Çöküşü Yaşadım

Pardusta İlk Ciddi Çöküşü Yaşadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kerneli falan güncellemiştim.Sanıyorum ondan oldu fakat kerneli bir iki gün önce güncelledim.Neyse sorun şu oldu dolphin çalışmadı.Noluyo lan derken kde çöktü.Tekrar başladttım grup yöneticisinde değişiklikler kaydedilmeden gözükür diye.Peki ne oldu ?

Ne mi olacak tam giriş paneli gelecekken

"Hiç karşılama parçacığı eklentisi yüklenemedi.Yapılandırmayı kontrol edin"

Dedi.Onca arşiv, resim, müzik gitmiş bulunmakta :-/

saygılar sevgiler.Durmak yok 2008.3 e devam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek
    demekki neymiş pardusta güncelleme yaparken 10 kere düşünüp yapmicakmışız... :D bilgi için teşekkürler..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    olur öyle :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kralsam bunu yazdı:
    -----------------------------
    demekki neymiş pardusta güncelleme yaparken 10 kere düşünüp yapmicakmışız... :D bilgi için teşekkürler..

aynen öyle.bu konuyuda onun için açtım.Pardus 2009 kullanmayın çünkü fazlasıyla bug var.

Yine kral sürüm pardus 2008.3

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    Demek ki baya zaman oldu buglar temizlenmişdir diyip ilk çıkan sürüme atlamamak lazımmış :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk gerçi sen benden iyi bilirsin de bu işleri linux mint kde edition a bir şans ver istersen (güncellemeler daha sıkı denetim altında ondan söylüyorum)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

zumsuk gerçi sen benden iyi bilirsin de bu işleri linux mint kde edition a bir şans ver istersen (güncellemeler daha sıkı denetim altında ondan söylüyorum)

hocam mint bianca kullanmıştım önceden çok güzeldi.Güzelde gnome masaüstünü sevmiyorum.Kdeliside var mintin ama pardus varken açıkçası pek içimden gelmiyor.Niye bilmiyorum bir çeşit milliyetçilik duygusu olabilir.PArdusu feci şekilde sahiplendim

edit:

sağda bilgi menüsü, delphin, yeni panel sistemi, çok güzel.Görsellik süper.Sadece görselliği 2008.3 ün üstüne koysalarmış yetrmiş hoca o kadar diyorum sana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hoca =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Z-CHAN bunu yazdı:

hocam mint bianca kullanmıştım önceden çok güzeldi.Güzelde gnome masaüstünü sevmiyorum.Kdeliside var mintin ama pardus varken açıkçası pek içimden gelmiyor.Niye bilmiyorum bir çeşit milliyetçilik duygusu olabilir.PArdusu feci şekilde sahiplendim

edit:

sağda bilgi menüsü, delphin, yeni panel sistemi, çok güzel.Görsellik süper.Sadece görselliği 2008.3 ün üstüne koysalarmış yetrmiş hoca o kadar diyorum sana.

Zumsuk hacı ubuntu 8.10 var elimde e sürücüsüne kurmak ıstedım fakat hatta veriyor süreklı kuramadım yardımcı olabılırmısın? :))

Yakında Güncelenecektır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@zumsuk

Ah hoca ah, hoca böyleyse cemaat ne yapsın :)

GNU'nun türkü kürdi italyanı mı olur. Daha geçenlerde müridlere bu konuda tavsiye veriyordum bu işin milliyetçiliği olmaz GNU insanları daha büyük bir potada eritir diye.

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

kerneli falan güncellemiştim.Sanıyorum ondan oldu fakat kerneli bir iki gün önce güncelledim.Neyse sorun şu oldu dolphin çalışmadı.Noluyo lan derken kde çöktü.Tekrar başladttım grup yöneticisinde değişiklikler kaydedilmeden gözükür diye.Peki ne oldu ?

Ne mi olacak tam giriş paneli gelecekken

"Hiç karşılama parçacığı eklentisi yüklenemedi.Yapılandırmayı kontrol edin"

Dedi.Onca arşiv, resim, müzik gitmiş bulunmakta :-/

saygılar sevgiler.Durmak yok 2008.3 e devam

öncelikle verileri kaybetmedin rahatla biraz :) kernel panic almadığın sürece hiçbir sorun yok ki kernel yeterince gelişti artık kendin derlemediğin sürece o hatayı almanda yterince zor :) ön yükleyici olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama grubtan direkt olarak shell e geçiş yapabilirsin.xserver i çalıştırmadan.bu şekilde istediğin verinide kurtarmış olursun.

Toplam Hit: 4357 Toplam Mesaj: 20