Parfüm Öneriniz?
-
Verdure Bronz!.. Sert erkeğin haşin kokusu.
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------Avon Essence
edit: parfüm olacak ama deo değil
-----------------------------Essence güzeldir. Tavsiye ederim...
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------nickmenza bunu yazdı:
-----------------------------hacım armoni code çok güzel bir parfum, ama pahalıdır.. onun için en güzeli benim gibi açık ve ucuzunu kullanıcaksın.. tabi istersen..:)
D&P ürünlerini çoğu şehirde bulursun.. hatta ürünün kodunuda söyliyeyim 4-J gidipte orjinaline 180 lira bayılma..50 cc 13 lira 100cc ise 22 liraydı sanırım...
-----------------------------tam da parfüm bitmişti. 4-J olduguna eminsin dimi hocam ? aynısı yani ?
şimdi gidip ykm den 180 lira vermiyeyim. zaten tiger aldım parayı bayıldım oraya :)
-----------------------------hacı ben kendim kullanıyorum:) etkiside baya sürüyor orjinalinden farkı yok.. rahat olabilirsin..;)
-
diesel in bi parfümü var.şişesi şöyle kumaş kaplı o çok güzel.bi de o gün bi parfüm gördüm paco rabbenne'nin ismi million.sarı siyah bi şisesi var.bu parfüm ancak bu kadar güzel olur.ikide bi bileğimi kokluyordum :)
-
profesör'ün bahsettiği parfüm :)
Diesel Fuel For Life..
bi değişiklik yapmak istiyorum acaba bunun d&p deki kodu ne ki |: -
Aga ne parası git D&p ye babalar gibi.... tezek kokusu bilem bulursun :)).. Ben Night Flight var onu kullanıom.. baya iidir ama ağırdır biraz..
-
Naps bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam para konusunda sıkıntılıysan D&P ye git oradan 40TL'ye istediğin parfümü iki deodorantını ve küçük baska marka parfümünü alabilirsin. Parfüm olarakda Hugo Boss'y öneririm classic ve ya sports
-----------------------------dipi'de 40 tl mi oha bizim burda ucuz sen seç söyle ben alıp göndereyim :d
-
d&pde kampanya vardı 2 tane 50cc+ deo= 30 lira öyle hatırlıyorum..
-
Nurky bunu yazdı:
profesör'ün bahsettiği parfüm :)
Diesel Fuel For Life..
bi değişiklik yapmak istiyorum acaba bunun d&p deki kodu ne ki |:
işte bu parfüm.muazzam bi kokusu var.D&P den alınan parfümlerin kokusu çok çabuk geçiyor. -
fullspeed