folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parkinson Hastaları

Parkinson Hastaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu hastalığın çaresi yokmu sürekli hareket halindeler mi ? nasıl uyuyorlar bunlar acaba çok kötü bir hastalık..

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

tedavisi var diye biliyorum  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Geçmiş olsun.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ilaç ile kontrol altına alınabilir

ameliyat olayı var beyinden mudahale ama çok riskli 

ayrıca bizim eski eczanenin yanında özel bi hastane vardı

ordaki doktor akapunktur yöntemi ile epey yol katediyordu tüm hastaları memnundu 

kesin çözüm zor ama ilgi gösterilirse önem verilirse kontrol altına alınabilir yok denecek raddeye gelebilir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Meraktan mı soruyorsun?

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Anneannem parkinson hastası,ilaçlarını kullanırsan sorun yok,kullanmazsan titreme,uyuyamama,sinirlilik gibi sorun yaşıyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dopamin eksikliğine bağlı olarak oluyor. Direkt olarak dopamin verilemiyor, çünkü kan beyin bariyerini geçemiyor. L-dopa veriliyor. Sonuçta ilaçlarını kullanırsa problem yok.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

boksörler bu hastalığı göze alarak neden hala boks yapma gereği duyarlar diye soru sorasım geldi kendi kendime.. PoLLBuLL gelsede ona sorsak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

boksörler bu hastalığı göze alarak neden hala boks yapma gereği duyarlar diye soru sorasım geldi kendi kendime.. PoLLBuLL gelsede ona sorsak.

Boks yapmadım ama yapmayı çok istedim. Yapabilseydim o riski göze alırdım. Boya fabrikasında kanser olacağıma boks yapıp parkinson olmayı yeğlerim

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Apocrypha bunu yazdı:

Boks yapmadım ama yapmayı çok istedim. Yapabilseydim o riski göze alırdım. Boya fabrikasında kanser olacağıma boks yapıp parkinson olmayı yeğlerim

Yok yahu deme öyle ya. Tamam kanser parkisyona göre daha büyük bir rahatsızlık ama, titreye titreye dolaşmak uyumaya çalışmak felan can sıkar ya.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

Ağır siklet boksörlerde olma riski var bu da bence doğal birşey.çünkü adamların bir yumruğu 800-900(eldivenli) kilo basınç yapıyor.ama adamların aldığı paralar da baya yüksek miktarlarda.

Alıntıdır.

Alzheimer ve Parkinson, isimlerini son yuıllarda sıkça duyduğumuz hastalıklardan ikisi. Parkinson hastalığını dünya en çok boksör Muhammed Ali ile tanıdı. Belki bu yüzden Parkinson zihinlerde uzun yıllar boksör hastalığı olarak kaldı. Yaşlı insanların yaşadığı her unutkanlık da “Alzheimer” olarak nitelenir oldu. Oysa ne Parkinson boksör hastalığı, ne de Alzheimer basit bir unutkanlık.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 1838 Toplam Mesaj: 12