Parmak Arası Kağıt.
-
kağıt çok pis kesiyo ya :) jilet gibi hacı iyice temizle alkolle veya kolonya yarama bantıyla kapat yarın bantı çıkart 1 haftaya kadar geçer kedi şeyini görmüş ..:)
-
oha :| aradakı perdemsi deriyimi kestirdin ?
-
bu adam gerçekten manyak burnuna kara biber çekiyo
-
hacı bak anlatıyorum ama bu formülü daha önce kimseye vermedim seninde vermiceğine eminim.
ilk önce parfümü yaraya sıkıyosun ardından özenle seçilmiş 1 kav kibritini ateşliyerek yaraya yaklaştırıyosun.biraz acıcak ama ne kadar acırsa o kadar iyi kardeşim sen bana güven 5 dakkaya işin biter hadi kolay gele
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Manyhak senle tanışmak istiyorum o karabiberi cektigini görmek istiyorum :D
-----------------------------hoca tanışalımda karabiber olayını fazla abartmayın çekince beyinde patlama duygusu gösde yanma kulakda çınlama ve burunda yanma oluyor abartılacak bi durum deyil denerseniz anlarsınız.
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------hacı bak anlatıyorum ama bu formülü daha önce kimseye vermedim seninde vermiceğine eminim.
ilk önce parfümü yaraya sıkıyosun ardından özenle seçilmiş 1 kav kibritini ateşliyerek yaraya yaklaştırıyosun.biraz acıcak ama ne kadar acırsa o kadar iyi kardeşim sen bana güven 5 dakkaya işin biter hadi kolay gele
-----------------------------üstünede ozon döküyümmü ?
-
neyine iddaya girdiniz bari harbi manyaksın ha.
-
hocam sahip oldugun bir beynin var mı :|
edit: harbi manyhaksın amk :| ayrıca katılmamak mümkün değil senin rehbet öğretmenini s*kim :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hocam sahip oldugun bir beynin var mı :|
edit: harbi manyhaksın amk :| ayrıca katılmamak mümkün değil senin rehbet öğretmenini s*kim :|
-----------------------------IQ testi yaptıralım ama ben daha zeki çıkarsam o kağıdı sende denerim. Ama busefer parmakda değil.
-
Zeytinyağı sür. Yara çabuk iyileşir