Parmak İzi Olan Telefonu Açma
-
yapacağınız rehbere ulaşım, mesaj okuma gibi basit birşey ise home tuşuna basılı tutup siri'ye rehberdeki telefonları, mesajları v.s. sorabilirsin.
-
bir açık vardı adamın birir siri ile geçiyordu bu parmak izini ama gerçi güncelleme aldıysa artık işlemez o açık
-
Hocam yanlış anlama yapacağın şey zaten suç bunu delil olarak gösteremezsin adam üstüne birde dava açar ki bu kilidini geçtiği varsayıyoruz asıl konu şu ki geçebileceğinini sanmıyorum hani telefonu apple servisine gönderseniz bile açmazlar yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden apple ile fbi arasında sorun çıkmıştı tabi emin değilim apple olmayabilir
-
İPhone 6 ile şimdi denedim. Siri'ye saat kaç diye sor çıkan saatin üzerine tıkla açılan menüde home tuşuna bas telefon açılıyor.. Biz boşuna parmak izi, şifre falan koyuyormuşuz baksana hemen açıldı..
-
aklima deli fikirler geliyorda sirasi degil :D
-
mavii bunu yazdı
İPhone 6 ile şimdi denedim. Siri'ye saat kaç diye sor çıkan saatin üzerine tıkla açılan menüde home tuşuna bas telefon açılıyor.. Biz boşuna parmak izi, şifre falan koyuyormuşuz baksana hemen açıldı..
Geçersiz, ios10 beta 6 denedim böyle bir açık yok.
-
mavii bunu yazdı
yok öyle bir şey
-
Hocam parmak izi veya pin'i bir şekilde açtın diyelim. Senden bu verileri mahkemede kullanacaksın oylemi ?
Reza Zarrab'in iphone'undaki kayıtları delil olarak kullanamiyorlar. şifresini kendisi verdiği halde : http://www.patronlardunyasi.com/haber/Reza-Zarrab-dan-sok-aciklama-Iphone-sifresini-ben-verdim/181902 sen kiripta bunu delil olarak mi kullanıcaksın.
-
mavii bunu yazdı
Başka yere girmek iste önce iphone'nun kilidini açman gerek diyecek.
Arkadaşn sorusuna gelecek olursak iCloud şifresini tahmin falan edebilirseniz başka bir iphone'a kilitli telefonun tüm uygulama verilerini vs indirebilirsiniz başka türlü olmaz.
-
TheAvenqer bunu yazdı
Hocam yanlış anlama yapacağın şey zaten suç bunu delil olarak gösteremezsin adam üstüne birde dava açar ki bu kilidini geçtiği varsayıyoruz asıl konu şu ki geçebileceğinini sanmıyorum hani telefonu apple servisine gönderseniz bile açmazlar yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden apple ile fbi arasında sorun çıkmıştı tabi emin değilim apple olmayabilir
Hocam ben soruyorum banada soran eşi , benlik vir şey yok zaten :)