Parmak İzi Olan Telefonu Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

yapacağınız rehbere ulaşım, mesaj okuma gibi basit birşey ise home tuşuna basılı tutup siri'ye rehberdeki telefonları, mesajları v.s. sorabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bir açık vardı adamın birir siri ile geçiyordu bu parmak izini ama gerçi güncelleme aldıysa artık işlemez o açık 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlama yapacağın şey zaten suç bunu delil olarak gösteremezsin adam üstüne birde dava açar ki bu kilidini geçtiği varsayıyoruz asıl konu şu ki geçebileceğinini sanmıyorum hani telefonu apple servisine gönderseniz bile açmazlar yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden apple ile fbi arasında sorun çıkmıştı tabi emin değilim apple olmayabilir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

İPhone 6 ile şimdi denedim. Siri'ye saat kaç diye sor çıkan saatin üzerine tıkla açılan menüde home tuşuna bas telefon açılıyor.. Biz boşuna parmak izi, şifre falan koyuyormuşuz baksana hemen açıldı..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

aklima deli fikirler geliyorda  sirasi degil :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

İPhone 6 ile şimdi denedim. Siri'ye saat kaç diye sor çıkan saatin üzerine tıkla açılan menüde home tuşuna bas telefon açılıyor.. Biz boşuna parmak izi, şifre falan koyuyormuşuz baksana hemen açıldı..

Geçersiz, ios10 beta 6 denedim böyle bir açık yok.

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

yok öyle bir şey

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Hocam parmak izi veya pin'i bir şekilde açtın diyelim. Senden bu verileri mahkemede kullanacaksın oylemi ? 

Reza Zarrab'in iphone'undaki kayıtları delil olarak kullanamiyorlar. şifresini kendisi verdiği halde : http://www.patronlardunyasi.com/haber/Reza-Zarrab-dan-sok-aciklama-Iphone-sifresini-ben-verdim/181902 sen kiripta bunu delil olarak mi kullanıcaksın.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Başka yere girmek iste önce iphone'nun kilidini açman gerek diyecek.

Arkadaşn sorusuna gelecek olursak iCloud şifresini tahmin falan edebilirseniz başka bir iphone'a kilitli telefonun tüm uygulama verilerini vs indirebilirsiniz başka türlü olmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Hocam yanlış anlama yapacağın şey zaten suç bunu delil olarak gösteremezsin adam üstüne birde dava açar ki bu kilidini geçtiği varsayıyoruz asıl konu şu ki geçebileceğinini sanmıyorum hani telefonu apple servisine gönderseniz bile açmazlar yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden apple ile fbi arasında sorun çıkmıştı tabi emin değilim apple olmayabilir

Hocam ben soruyorum banada soran eşi , benlik vir şey yok zaten :)

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
Toplam Hit: 4150 Toplam Mesaj: 25
iphone iphone kırma parmakizi