Parmak İzimi Değiştirmem Lazım...
-
birader bir suç işle veya işleme ama kalkıpta parmak izi değiştirmeye kalkışırsan bu %100 ortaya çıkar ve suçluda olsan suçsuzda olsan dikkat çeker kendini ele verirsin.bir parmak izi ancak dna ların değişmesiyle olur ki buda imkansız.ama suç işleyecem iz bırakmiyim diyosan parmaklarına japon yapıştırıcısı dök o sertleşince iz miz çıkmaz.parmak izi de imei numarası gibidir kayıt dışı çıkarsa yakalanırsın :D
-
renegadealien bunu yazdı:
Şimdi test ettim.
önce sağ orta parmağımın izini aldım kağıt üzerine, sonra parmağımın üstündeki deriyi 1. adet derby jilet ile kestim. İşin taktiğide izlere dik şekilde keseceksin deriyi...Acı konusunda şimdilik biraz yanma var sonra ne olur test edip görecez bakalım...
kağıdı scannerdan taratıp koymaya çalışacam eğer tam belli oluyorsa...
tekrar aldım parmak izim tamamen değişti:) cokda az belli oluyor... Tavsiye ediyorum denenmiştir..
hehehe hizmet budur abi -
polis olarak acıklık getirem konuya pakmak izi(daktiloskopi) barmakların basladıgı ilk bogumdan başlayarak bilmem nereye kadar giden papilla adı verilen kabarlcların bıraktıgı izdir ozellikleri
deiştirilemez(teklif bile edilemez)
herkesinki farklıdır
şifreli hale getirilebiler yani imkanı yok deiştiremessin deriyi kazısan aynı iz geri çıkar ve tahrip edersen izler gecesiye beklersin işe yaramaz uyani ugrasma bosuna
-
sen ne kadar ne yaparsan yap kezzapa sok elin iyileşecek ve orda gene aynı parmak izi olcak sadece kesecen :P
-
-
-
A daletden kaçılmaz.Olum yaşın 18 gelmeden git teslim ol bişey olmaz yaşın 18 e gelince siki tutarsın yarra yersin işte ozaman....
-
PARMAK İZİNİN ÖZELLİKLERİ:
Parmak izlerin üç büyük özelliği vardır. Bunlar Benzemez-Benzetilemez, Değişmez Değiştirilemez, Tasnif edilebilir özellikleridir. Bu üç özellik parmak izini en mükemmel bir kimlik tespit (izlerden faydalanılabilmesi için fiziksel olarak kaydedilmesi) ve teşhis (izin incelenerek diğer izlerden farklı olduğunu ortaya çıkararak bir kişiye ait olduğunu ortaya çıkarmak) aracı olduğunu ortaya koymaktadır.
DEĞİŞMEZ — DEGİŞTİRİLEMEZ ÖZELLİĞİ:
Bir kişinin parmak izleri anne karnında oluşur ve ölene kadar değişmeden devam eder ayrıca dıştan bir müdahale ile parmak izleri değiştirilemez.
BENZEMEZ - BENZETILEMEZ ÖZELLIGI:
Bir insanın da bulunan on parmak izi birinden farklıdır ve birbirine benzemez Ayrıca dıştan bir müdahale ile bir parmak izini diğer parmak izine benzetmek imkansızdır.
-
se7en filmindeki eleman parmağındaki derileri jiletle kazıyodu.Bence sende jiletle kazı.Ama en kıyağı kezzap dökmek.Yada ne bileyim yap bişeyler a.q . İyiki bi kıza tecavüz falan etmemişsin düşünsene dna yapını değiştirmeye falan çalışıyosun.Tabi olmaz ama ne bileyim takıl kafana göre.
-
!
-
yakacaksın parmaklarını başka yolu yok ordaki derileri düzelştirmen lazım tavayı ısıt komple ellerini bas tavaya 30 sn tutsan yeter iz neyim kalmaz