Parmak Uyuşması Sebebi Nedir?
-
Dün sabah kalktığımda elimin sol baş parmağı uyuşukdu.Daha sonra biraz geçti ama hala üst kısmı biraz uyuşuk.Acaba bu nedendir?
Babamda diyabet var acaba onunla mı alakalıdır Allah korusun.Bende tatlıyı yemeyi içmeyi ayarında tutamayan biriyim.
Eczanelere soruyorum biz kanla şeker testi yapmıyoruz hastaneye gitmen gerek diyorlar.Bu arada bilgisayarın başında cok kalıyorum ama o uyuşan parmağımı hic kullanmıyorum.
-
kalp krizi dahi olabilir hacım doktora git böyle forumlara açmayın böyle konular şimdi biri diyecek git parmağına işe geçer sonra yapmasan bile başkası işeyecek sonra al başına belayı
KaRaKuLe tarafından 07/Oca/13 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bileğinde karpal tünel sendromu(sinir sıkışması) olabilir mi acaba? bende var mesela fazla pc kullanımından dolayı, arada sırada sağ elimdeki 2,3 parmak uyuşuyor sallayınca geçiyor :D hard reset yani
-
elinin üstüne yatmıssndır geçer
-
parmak uyuşmazlığı her insanda bazen kısa bir süreliğine olabilir ama uzun süreli oluyorsa romatoloji doktoruna görün
-
parmak uyuşması genelde kalp hastalarında görülüyor hoca, bir hekime gitmen daha iyi olur
-
bi süre sonra hissetmemeye başlarsın sonra keserler. sigaranın sonucu hep bunlar.
-
WALLACEs bunu yazdı
bi süre sonra hissetmemeye başlarsın sonra keserler. sigaranın sonucu hep bunlar.
hayatımda 1 dal sigara bile içmedim hacı.
Genelde elimin üzerine yatarım bakalım onla alakalı mı acaba.
-
benim babamdada oluyor boyun fıtığı elini fazla kullanmaya baslayınca uyusur fareyi jyi kullanamssın bir fizyoterapiste görün büyük ihtimal ameliyat olacaksın fıtık varsa
-
sigarayı bırkatığımda çok miktarda yaşadım parmak uyuşmasını
parmak uçlarına elektrik çarpıyormuş gibi oluyordu
-
Doktora gitsene :( düzenli ve iyi beslen yağlı felan yeme belkide ondandır sen bize lazımsın :D dikkat et kendine