Part-Time İş Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Merhaba hacılar kocaeli üniversitesinde okuyorum ve okulu uzattım. Sıkıntılardan dolayı çalışmam gerekiyor. Part-time çalışıp bişekilde geçinmeyi planlıyorum. Bana çalışılabilecek işler önerir misiniz?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Para ihtiyacın varsa Burger King veya Mc Donalds bak hocam eşek gibi çalıştırıyorlar fakat paranı her türlü alırsın. Sürekli eleman alımı yapıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

aynı tavsiye olmuş

ole bi işi yapamam dersen .

düğün salonu vb yerlerin her zaman temizliğe kalacak adama ihtiyacı olur . + resim dağıtabilirsin ( bahşişi iyidir işini bilrsen ) + servis ekibinede girebilirsin.  saçma biş ama para sı sağlamm.

----

pazarcılık yapabilirsin ama tanıdık lazım iş bulmak için . 

samaccc tarafından 02/Eyl/15 21:40 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

apartman temizlikçiliği bile yapılabilinir aslında. Bu tip şeyler düşünüyorum. kısa süreli ve tabi kazandırmalı yani yorucu olmalı. bu tip işlerde çalışan tanıdıklarınız var mı?

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.kocaeliburada.com/ilan/ilanlar.asp?tur=eleman

böyle bişey var ama bi bak istersen

edit: hocam paranı günlük yada haftalık almaya bak . 

samaccc tarafından 02/Eyl/15 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Alternatif seçenek olarak üniversitenin içinde de part time işler çıkabilir. Benim bir arkadaşım okulun içinde part time fotokopi çekme işinde çalışıyordu. Kendi beyanına göre biraz olsun para getiriyor hemde okuldan uzaklaştırmıyor diyordu.

Sadece bi imza..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

anket ısıne gırme kocaelıde parasını alan yok koctasa bak smdı decathlon acılacaktı orada oraya bır basvur şok parttıme eleman alıyor bım a101 bunlara bak oyle aklımda olsun eleman arayan olursa ızmıtte paslarım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

inşaatta çalış hocam günlük 50 60 net.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

En iyisi büyük mağazaların kamyon indirmesi.Görüş adamlarla kamyondan mal ineceği zaman çağır diye.

Benim amcam ikea gibi bir yerin depo müdürü.Adam lazım oldumu çağırıyo genelde masa - sandalye 1.5 saatte bitiyo zaten

100 lira temiz

Tanrı Türkü Korusun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Hangí bölümde okuyorsun.?

Sorma sebebim o alanla ilgili bir iş ara derim

Hem ilerde tecrübe olarak artın olur

Ben şu hayattan birşey öğrendiysem ne yapıyorsanız hep ileride de işınize yarayacak birşeyler yapacaksınız .günü kurtarma derdinde olmayın

Bölümü söyler Şeniz fikir vereyim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.

Toplam Hit: 1440 Toplam Mesaj: 16
iş önerisi