Part-Time İş Önerisi?
-
Merhaba hacılar kocaeli üniversitesinde okuyorum ve okulu uzattım. Sıkıntılardan dolayı çalışmam gerekiyor. Part-time çalışıp bişekilde geçinmeyi planlıyorum. Bana çalışılabilecek işler önerir misiniz?
-
Para ihtiyacın varsa Burger King veya Mc Donalds bak hocam eşek gibi çalıştırıyorlar fakat paranı her türlü alırsın. Sürekli eleman alımı yapıyorlar.
-
aynı tavsiye olmuş
ole bi işi yapamam dersen .
düğün salonu vb yerlerin her zaman temizliğe kalacak adama ihtiyacı olur . + resim dağıtabilirsin ( bahşişi iyidir işini bilrsen ) + servis ekibinede girebilirsin. saçma biş ama para sı sağlamm.
----
pazarcılık yapabilirsin ama tanıdık lazım iş bulmak için .
samaccc tarafından 02/Eyl/15 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
apartman temizlikçiliği bile yapılabilinir aslında. Bu tip şeyler düşünüyorum. kısa süreli ve tabi kazandırmalı yani yorucu olmalı. bu tip işlerde çalışan tanıdıklarınız var mı?
-
http://www.kocaeliburada.com/ilan/ilanlar.asp?tur=eleman
böyle bişey var ama bi bak istersen
edit: hocam paranı günlük yada haftalık almaya bak .
samaccc tarafından 02/Eyl/15 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Alternatif seçenek olarak üniversitenin içinde de part time işler çıkabilir. Benim bir arkadaşım okulun içinde part time fotokopi çekme işinde çalışıyordu. Kendi beyanına göre biraz olsun para getiriyor hemde okuldan uzaklaştırmıyor diyordu.
-
anket ısıne gırme kocaelıde parasını alan yok koctasa bak smdı decathlon acılacaktı orada oraya bır basvur şok parttıme eleman alıyor bım a101 bunlara bak oyle aklımda olsun eleman arayan olursa ızmıtte paslarım
-
inşaatta çalış hocam günlük 50 60 net.
-
En iyisi büyük mağazaların kamyon indirmesi.Görüş adamlarla kamyondan mal ineceği zaman çağır diye.
Benim amcam ikea gibi bir yerin depo müdürü.Adam lazım oldumu çağırıyo genelde masa - sandalye 1.5 saatte bitiyo zaten
100 lira temiz
-
Hangí bölümde okuyorsun.?
Sorma sebebim o alanla ilgili bir iş ara derim
Hem ilerde tecrübe olarak artın olur
Ben şu hayattan birşey öğrendiysem ne yapıyorsanız hep ileride de işınize yarayacak birşeyler yapacaksınız .günü kurtarma derdinde olmayın
Bölümü söyler Şeniz fikir vereyim
-
real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.