folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Pascal İle Yazdığım Kodları .Exe Haline Nasıl Getirebilirim



Pascal İle Yazdığım Kodları .Exe Haline Nasıl Getirebilirim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azeri
    azeri's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2005
    Erkek
    Merhaba Kardeş bi forumda gördüm.Yazdığınız kodlari .exe yapmak için bi program..

    Sayqilarimla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    OLMUYO KARDEŞ YA YAPAMADIM CTRL+F9 YAPIP PRO YU AÇIYORUM AMA .EXE HALİNE GELMİYO
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2004
    Erkek

    pascalda derlenen programların uzantısı .exe olmaz dos tabanlı olduğu için .bat olur...


    kaynak kodunun bulunduğu dosya nerdeyse ctrl+f9 yaptığın zamanda aynı isimle .bat uzantılı dosyayı otomatik oluşturur...


    mesela yaptığın programı ornek1.pas olarak kaydettin ctrl+f9 yaptığın zaman ornek1.bat olarak hemen yanına oluşur...


    Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    http://rapidshare.de/files/14732406/RAKAML_1.rar.html pascal ı kurcalarken  bir tane .exe yaptım ama bir daha yapamadım rasgele yaptığım .exe yi downloas ettim istersen bir bak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    FireX
    FireX's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Hayır bat değil exe oluyor.Bat türü dosyalar dos'un yerine getireceği birkaç basit komutun yazıldığı dosyalardır.Pascal ise tam anlamıyla bir program yaratıyor.Kardeş uzantısı kesinlikle exe olacak bin klasörünün içinde.Programı kaydet çalıştır.Bin'in içindeki exeleri falan dene teker teker.Adını falan karıştırıyor olabilirsin.Mutlaka orada olacak.

    MitNickKevin bunu yazdı:



    pascalda derlenen programların uzantısı .exe olmaz dos tabanlı olduğu için .bat olur...


    kaynak kodunun bulunduğu dosya nerdeyse ctrl+f9 yaptığın zamanda aynı isimle .bat uzantılı dosyayı otomatik oluşturur...


    mesela yaptığın programı ornek1.pas olarak kaydettin ctrl+f9 yaptığın zaman ornek1.bat olarak hemen yanına oluşur...




    λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2006
    Erkek
    Yanına oluşup oluşmayacağı elinizdeki pascaldan eğer kurulum varsa exe yanına oluşmuyor. Aha bunu indirin kurulum murulum yok 1.8mb zipten çıkar çalıştır. Exe'yi kodun yanına oluşturuyor.


    http://rapidshare.de/files/15966834/Tp.zip.html


    Bu arada diğeri için de optionsdaki directories seçeneğine bi bakın derim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    en sonunda uğraşa uğraşa yaptım haca saolasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    anlamadim nokta su sen pascalda kodu yazip kaydediyorsun *.pas olarak bu kodu compile edince zaten exe olur program uzantisi sen neyi yapamadin sasirdim ben...Kod yazipta compile etmeyimi bilmiyordun?...Kod yazacak kadar ilerledin ama compileri kullanmak aklina hic gelmedimi anlayamadim gitt.?

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    http://www.adeec.fct.ualg.pt/software/programming/

    bu linkte c++, pascal da yazdıgın kodları compile eden yazılımlar war denemedm ama olr herhalde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    ya benim eski pascal sapıttı herhalde ondan yapıyodu böle yenisini yükledim olsu bana yardım eydiğiniz için saolun
Toplam Hit: 3759 Toplam Mesaj: 22