Paten Kaymak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

Öncelikle merhaba müritler bişi sorukcatım yeni başlayan birinin ne kadar sürede sürmesi beklenir nasıl bir patenle başlanmalı ekonomik uygun bişi varsa önerileriniz daha önce paten kayan varsa önerilerini falan yazarsa sevinirim.(Alınacak patenin baya bi idare etmesi de gerekiyor )

Konunun yeri uygun değilse affola :)

Profesyonel Öküz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

hocam nerede oturuyosun istanbulsa eğer aradığın bütün cevapları verebilecek bi mağaza biliyorum sağlam patenler satıyo, işleten arkadaşım eski patencidir oda

vanity is definitely my favorite sin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek
    stabilo bunu yazdı

hocam nerede oturuyosun istanbulsa eğer aradığın bütün cevapları verebilecek bi mağaza biliyorum sağlam patenler satıyo, işleten arkadaşım eski patencidir oda

istanbuldayım hocam dinliyorum  :)

Profesyonel Öküz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

kadıköy rexx sinemasanın in hemen karşısında freedom adlı mağaza hocam utku ordaki elemanın adı.. avrupa yakasındaysan eğer freedom beyoğlu, bu mağazalar sana yardımcı olacaktır

vanity is definitely my favorite sin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

saol hocam :)

Profesyonel Öküz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

decathlon varsa oraya git orada her bölümde bu işin ustası çalışıyor. paten bölümünde şahane patenler var. detaylı bilgiyi vereceklerdir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam benim pateni atmadılarsa, depodaydı, markasına bakayım, tabi yazıyosa, tereddütsüz ondan al :)  10 yıldan fazla oluyo, abim kullanıyodu ben de 3-4 kat çorap giyip kullanıyodum o zamanlar, sonra bana kaldı paten sürekli her ortam koşulunda kullandım kaç sene. atladım, zıpladım, düştüm, sadece bi tekerinin durduğu yer biraz çatladı ama çok sağlam kaza geçirmiştim ondan.

paten kaymanın hiç zorluğu yok, kendini kasma, rahat ol yeter, pateni aldığın gün sürmeye başlarsın :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ne kadar sürede kayabileceğin yeteneğine göre değişen bir durum, paten alacaksan da tavsiyem dandik birşey alma çünkü ucuz patenler kayışını çok etkiliyor. İstanbuldaysan caddebostan etkinlik alanına git sahil kenarında orda yardımcı olurlar birşey sorduğunda ayrıca diğer soruların için patenturk.net sitesini kullanabilirsin tamamiyle paten forumu sürekli etkinlikler olurdu geçen seneye kadar ( geçen sene bıraktım kaymayı) sahibi Suat şahsen tanıyorum çok yardımcı bir insandır ve ilgilidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Paran var ise benim profildekini alabilrsin :)

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

saolun çok yardımcı oldunuz bende kız için öğrenicem bakalım :P

Profesyonel Öküz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Dizlerini hafif kır içe doğru sonra geliyor gerisi. İlk 5 dakikada öğrenebileceğin bir şey yani paten kaymak.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1740 Toplam Mesaj: 20