Patlak Sokaklar Gerzomat
-
abi oyle demeyin, ben bayagi gulmustum buna :D
amerikan filmelerine yapilan sacma turkce seslendirmelerle ve holywood polis filmelerinin temelindeki hep ayni hikaye, kotu adam, 2 salak polis + 1 polis sefi olayiyla dalga geciyor. ben bayagi eylendim izlerken.
tabi cok bi sanatsal degeri var diyemeyiz...
-
yaptıkları tür absürt komedidir öyle cem yılmaz kalitesinde espiriler beklemeyin filmden yoksa hüsran olur ama absürt komedi olarak izlerseniz gayet güzeldir
-
ismini duyunca kusasım geliyo amk.
hayatımda 2. yarısına bile dayanamadan çıktıgım tek film başarısını kazanmıştır. Neydi o midemde oluşturduğu ağrı.
-
"komik" kavramı kişiden kişiye değişir tabi.
uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
bu tarz filmleri belli bir "kafa" ile izlemeye kalkarsanız tabi ki zevk alamazsınız.
hiçbir önyargı veya beklenti olmadan izlendiğinde daha çok keyif alınabilir diye düşünüyorum.
gene siz bilirsiniz tabi, kimseye zorla izletecek değiliz :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------iğrenç ötesi bir film. ben genelde filmlere bu kadar ağır ithamda bulunmama ama harbi rezil film.
hani bom boş ölü mü ölü bi vaktiniz varsa bile gidin onu başka bişeye harcayın yinede bu filmi izlemeyin
-----------------------------yok be zenci güvenliğin sarfettiği sözler hatırana bile seyretmeye değmez haklısın hatta şuan yazdığım yoruma bile değmez ...
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------tam da merak ediyordum ama yorumlar bitirdi. :F
Çok film hareketler bunlar ile karşılaştırırsak ? :F
-----------------------------gerzomat -1
çok film hareketler +1
-
değerli avaktinizi çöpe atmayın derim
-
ben izledim iyi dalga gecmisler seslendirmeler ve klasik amerikan filimleri ile
-
absürt komedi görmesek inanacağız size. kısa filmlerindekileri birebir geçirmişler filme bir de üstüne film olsun diye uzatmışlar. bence izleyin yine de, bir film ne kadar kötü olabilir görmeniz açısından.
-
Bende birkaç yorum bekliyordum. Yorumlar yakıyor ortalığı.