Paylaşılamayan Bir Erkek İçin Yaka Paça, Sorgu Ve Dayak :)
-
Bu kez kahramanımız Begüm.. Kız arkadaşını dayakla karışık sorgudan geçiriyor. Ağza alınmayacak galiz küfürler, dayak hepsi bir erkek için. İki kızın paylaşamadığı bir erkek için yaşadığı rezillik. İşte izleyenlerin sinirlerini hoplatan o video..
-
Bunların sahibi yokmu acaba?
-
bulgaristan muhacirleri galiba, konuşmalarından belli oluyor ya da trakya şivesi.
-
errrrrrrrrrrrrrrrkeğin hasosu burda bunlar erkek görmemiş
-
bunu biliyorum ben bulgaristanda oluyor bu olay. orada yaşayan türk kızları ile erkekleri arasında sürekli oluyor böyle şeyler. Bulgaristandaki kızlar çok açık geziyor bu arada ve hepsi bir içim su gibi :D çok güzel
-
bu video da başka manyaklara ait
BIÇAK ÇEKİP BOĞAZINA DAYIYOR
Çılgınlık o kadar ileri gidiyor ki, çektiği bıçğı talihsiz kızın boğazına dayayıp ölümle tehdit ediyor. -
kadın erkek hiç fark etmez bu arabada buraya *** park etmez... bunları yapanlar insan değil insan olmak kolay değil her beyni olan,karşı gözü ağzı olan insan olamaz.Bunlar gibi hayvan ötesi varlıklarla aynı medeniyeti paylaşmaktan biyolojik sıralamada aynı dalda yer almaktan utanıyorum.
-
erkek için ama dayak atan kızın erkek arkadaşi icin değil bu dayak atanın kendi arkadasının sevgilisi icin sıkıstırmıs o kızı oraya ama cok güzel dövüyor helal olsun bide sonuna kadar izleyin videoyu ceken kızda gaz veriyor benim sevgilime de sarkıntı olmasın diye bi yandada dayak yiyen kıza acımamak elde değil :):)
bide burnu kanıyor diyince dayak atanda baya tırsıyor haha::D:D
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------erkek için ama dayak atan kızın erkek arkadaşi icin değil bu dayak atanın kendi arkadasının sevgilisi icin sıkıstırmıs o kızı oraya ama cok güzel dövüyor helal olsun bide sonuna kadar izleyin videoyu ceken kızda gaz veriyor benim sevgilime de sarkıntı olmasın diye bi yandada dayak yiyen kıza acımamak elde değil :):)
bide burnu kanıyor diyince dayak atanda baya tırsıyor haha::D:D
-----------------------------üstteki posttaki diğer video'yu da izle onlar daha manyak :)
kız direk kafa atarak giriyo
-
Biliyom bunları itüde :D Begümü eşek siksin :D Hitler geni taşıyo karı
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
begüm vs mazlum
-----------------------------bunlar ne ayak abi hepsinin saçını başını yolacan