Paylaşılamayan Hacker!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Dünyanın en ünlü 'hacker'ı Antalya'da yakalandı. ABD ve Ukrayna hacker'ı kullanmak için sıraya girdi.

Antalya'da yakalanan dünyanın en ünlü 'hacker'larından Maksym Yastremsky paylaşılamıyor. ABD ve Ukrayna ünlü hacker'ın kendilerine iade edilmesini istedi. Türkiye korsanı kime göndereceğine karar veremedi.

Dünyanın en ünlü hacker'larından biri sayılan ve Antalya'da düzenlenen "Şifre" kod adlı operasyonla tutuklanan Ukraynalı Maksym Yastremsky Türkiye'yi iki arada bıraktı.

14-15 Şubat tarihleri arasında Ankara'da resmi temaslarda bulunan ABD Adalet Bakanı Michael Mukasey, California Eyaleti'nin "ağırlaştırılmış kimlik hırsızlığı ve erişim" suçlarından Yastremsky'i Kırmızı Bülten ile aradığını belirterek kendilerine iadesi için lobi yürüttü.

Mukasey, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'la yaptığı görüşmelerde Yastremsky'nin ABD'ye iade edilmesini talep etti. ABD'li Bakan'ın, "İade süreci konusunda yasal girişimde bulunacağız, Yastremsky'nin dosyasını Türkiye'ye göndereceğiz" dediği öğrenildi.

KULLANACAKLAR MI?

Ukrayna İnterpolü de "erişim ve dolandırıcılık" suçlarından aradığı vatandaşlarının kendilerine iade edilmesi için girişimde bulundu. Adalet Bakanlığı, ABD ve Ukrayna arasında "paylaşılamayan" hacker'ın iade sürecini yargılanacağı suçtan alacağı ceza sonrasına bıraktı.

ABD'nin hacker'in iadesi için Adalet Bakanı düzeyinde girişimde bulunması, "CIA ya da FBI Hacker'ı üstün yeteneklerinden dolayı kullanmak mı istiyor?" şüphesine yol açtı. Üst düzey bir yetkili, "ABD ilk kez terörist olmayan bir suçlu için bu kadar bastırıyor" dedi.

Kaynak: internethaber 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Paylaşılmayan Lamer Olması lazım:D bisdemi heyker olsak ne yapsak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    adamı kullanıp atacaklar heralde amerika bu a.q :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    polis normalde hapse atıyor. abd olunca iş veriliyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hey yavrum heyy...ben olsam yakalardım ama kimseye bi ses vermezdim.hala arananlar kategorisinde tutardım adamı.bi arada ortalık sakinleşince bi boklar oldu ve öldü dedirtirdim.ve kendim kullanırdım.Amerka sanal ordu kurdu şu anda adamlar 24 saat calısıyor.Amerika savunma bakanlıgı na baglı olarak bir kurum olusturuldu.bu cocugu da oraya alacaklar eminim.Düşünün millet dünyada bizimkiler ilk 3 arasındaymış güya hackte.ne amk hack sadece boktan serverlara 3. kişi olarak girerek oradan buradan yayınlanan acıklarla dalıp index basmak mıdır.tmm bizde de iyi elemanlar var ama ben ne diyorum.adamlar ordu kurmuş.hem de 1 tanesi yenilir yutulur cinsten degildir.o standartlarda yani.yurdum hackerları mouse kullanmayı ögreniyor.çıkıyor ben dünyanın  en tanınmış heykırıyım diye ortada dolanıyor.kıçımın beygiri. :P ...boş işler bunlar hocaa.her şeyi de görmezden gelemez bi devlet.yarın bu görmezden geldiklerin başına bela olur.seni yurdum beygirleri de kurtaramaz.yazık amk ! :(

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------
    Amerka sanal ordu kurdu şu anda adamlar 24 saat calısıyor.Amerika savunma bakanlıgı na baglı olarak bir kurum olusturuldu.bu cocugu da oraya alacaklar eminim.D

Hoca nerden biliyon bunları,Pentagonda dayının oğlumu çalışıyor? 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

spyrex bunu yazdı:
    Amerka sanal ordu kurdu şu anda adamlar 24 saat calısıyor.Amerika savunma bakanlıgı na baglı olarak bir kurum olusturuldu.bu cocugu da oraya alacaklar eminim.D

hacım biraz  arastırma yaparsan sen de anlarsın.görüyorum ki kimsenin haberi yok bişiyden.tamam haberi olan da vardır olabilir ama bana inanıp inanmamakta özgürsünüz kardeslerim.ben de isterdim burada bol keseden sallamayı.ama dediklerim üzülerek de söylesem dogru.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

yav madem adam  okadar yetenekliydi nasıl yakalandı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

spyrex bunu yazdı:

hacım biraz arastırma yaparsan sen de anlarsın.görüyorum ki kimsenin haberi yok bişiyden.tamam haberi olan da vardır olabilir ama bana inanıp inanmamakta özgürsünüz kardeslerim.ben de isterdim burada bol keseden sallamayı.ama dediklerim üzülerek de söylesem dogru.

Bu haber gerçek arkadaşlar ama adamı okadar çok gözünüzde büyütmeyin adam sadece terorist örgüte üye olduğundan  önemli

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    TitanGolem bunu yazdı:

yav madem adam  okadar yetenekliydi nasıl yakalandı?

Muahha dostum adamı nette degil Real de  yakalıolar :D zahuhaua  + olur böle vakalar Türk polisi yakalar ;))

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    En iyi hacker, yakalanmayandır.
Toplam Hit: 4921 Toplam Mesaj: 20