Paypal Acil Yardım Lütfen Kredi Kartımı Onaylatamıyorum
-
arkadaşlar sorunsuz bir lekilde paypal a üye oldum kredi kartımdan 1 ve 1.95 $ lık para çekildi ve mail adresime Your card ending in diye 4rakamlı bir sayı geldi paypal da benden istediği de yolladıkları 4rakamlı sayı ancak giriyorum giriyorum kabul etmiyor 4rakamlı sayıyı çektikleri paraları da tek tek denedim napıcam bi yardım edin ya :S
-
hay ben bu paypal ı yapanın taaa XXXX ya iptal etti kartımı deli olucam o kadar girdik kodu iptal ettti :@@@@@@@ deliricem şimdi ya
-
hocam anlamam paypal :D icad edenin a.q :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------valla teknik açıdan ne yapmak gerektiğini kendi savunman ne olduğunu bilmiyorum hocam
fakat benimde kartım var
müşteri hizmetlerini ara bilgilerini ver sorununu anlat gerekeni yapıcaklardır
-----------------------------türkçe cevap veriyorlarmıki_
-
hocam bağır çağır hakaret et
onların en hoşlandığı şey :D
sana bişey yapamazlar müşterisin a.q
yiyosa işlerini yapmasınlar mahkemeye verirsin:D her türlü mikersin
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hocam bağır çağır hakaret et
onların en hoşlandığı şey :D
sana bişey yapamazlar müşterisin a.q
yiyosa işlerini yapmasınlar mahkemeye verirsin:D her türlü mikersin
-----------------------------orası da öle de ya aq bişi alıcaz aldırmıyor ipneler ya sinirim bozuldu gece gece kredi kartımdan birde para çekmiş ipneler 1.9dolar ya iptal ediom aq
-
çözümü buldum ama artık çok geç 4rakamlı sayı telefonda mesajla gelen sayı imiş :@ :(
-
onaylanması için beklemen gerekiyor diye biliyorum 3-4 gün :\
-
Onaydan 4 haneli rakamdan falan anlamam sadece hacklerim ve kullanırım :) Kusura bakma yardım edemiycem :)
-
Rapid Pre mi ALıcan ? :)) Gittigidiyordan Al :D Uğrasmasssın:
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Rapid Pre mi ALıcan ? :)) Gittigidiyordan Al :D Uğrasmasssın:
-----------------------------orda 1tane var saatan ona da gövenemedim yaw link versene :D