Paypal Bozan Varmı?
-
merhabalar,
müşterilerimden gelen birikmiş 400 tl var ve cuma günü yapmam gereken ödemem var,
banka hesabıma transferi 7 gün sürüyor komisyonla bu miktarı bozacak arkadaşlar varsa iletişime geçsinler.
paypal adım, mailim ve transfer yapılacak hesab adı hepsi bana ait.
-
morf1n bunu yazdı
merhabalar,
müşterilerimden gelen birikmiş 400 tl var ve cuma günü yapmam gereken ödemem var,
banka hesabıma transferi 7 gün sürüyor komisyonla bu miktarı bozacak arkadaşlar varsa iletişime geçsinler.
''Para benim hesabıma gecınce ödemenı yaparım...'' Burdan da bi kaç kişi REF veririm...
Şeklınde kabul edersen 400 TL yı , 365 TL ye bozarım...
Maksat işin görulsun ...
EDİT : Oranı bi kac sıteden ınceleyıp te yazdım. Tefecilikten anlamam :D ,
JiggSaw tarafından 26/Eyl/13 21:02 tarihinde düzenlenmiştir
Uyar uymaz ayrı konu ama polemık olmazsa sevıırım :) hani az dı çok tu çüşş tüü dehh ti... :D -
suhatuna bunu yazdımorf1n bunu yazdı
merhabalar,
''Para benim hesabıma gecınce ödemenı yaparım...'' Burdan da bi kaç kişi REF veririm...
Maksat işin görulsun ...
Uyar uymaz ayrı konu ama polemık olmazsa sevıırım :) hani az dı çok tu çüşş tüü dehh ti... :DMerhaba referans duymak isterim?
ayrıca r10 üyeliğin ve bu durumla ilgili bir konun varmıdır hocam -
morf1n bunu yazdısuhatuna bunu yazdımorf1n bunu yazdı
merhabalar,
Maksat işin görulsun ...
Uyar uymaz ayrı konu ama polemık olmazsa sevıırım :) hani az dı çok tu çüşş tüü dehh ti... :DMerhaba referans duymak isterim?
ayrıca r10 üyeliğin ve bu durumla ilgili bir konun varmıdır hocam
Hocam TBT den birine bozdum sadece , dedıgım gıbı bu ısın tıcaretını yapmıyorum ama o da bayagı oldu konuları deşinirsen belkı bulursun :)
Artı R10 üyeligim yok , bir turlu edınemedık şu degerlı davetıye den ...
REF istersen de PROFILIM kısmından yorumları oku , TBT den yaklasık 4 - 5 kişiyle ticaretım oldu ...
Kımseyı kazıklamadım :)Ve yine diyorum , yaptıgım bır ıs degıl , işin gorulsun dıye teklıf ettım...
-
Hocam anında yapabilecegımı soylersem yalan olur , zaten havale degıl EFT cıkıcam ama onu da Akbank hesabımdan cıkabılırım.
O da zaten sabah 08:30 veya 09:00 gibi hesabında gozukur...
Benden 3 - 5 lira masraf alır EFT onda da sıkıntı yok konustugumuz paranın ıcınde , sen IBAN verırsın ben paranı yollarım , gun ıcınde olursa bı kac saat sonra , gun dısında (17:00) den sonra ertesı gun sabah 09:00 a kadar hesabında ızlersın ...
Ama ne zaman? Nasıl? yapmayı dusunuyorsun... -
suhatuna adli muride ben kefilim hocam. gonul rahatligiyla ticaret yapabilirsin.
-
Huerfanos bunu yazdı
suhatuna adli muride ben kefilim hocam. gonul rahatligiyla ticaret yapabilirsin.
Eywallah Huerfanos hocam sağolasın ...
-
eger r10 uyelik lazimsa iki adet davetiye var elimde.tanesi 50 tl.
-
Citizen bunu yazdı
eger r10 uyelik lazimsa iki adet davetiye var elimde.tanesi 50 tl.
Satmasaydın alırdım :P
Hocam şaka bi yana da , verin şu garibe bi davetiye artık amk :D
Sonra bi şekilde paslaşırız :P -
suha abi yapmazsa yarin sat9da hesabinda olacak sekilde para aktarabilirim 400e 365 ayni sekilde :)
-
÷ 20 komisyon ile bu isi yapiyordum. Ibne paypal risk olusturuyorum diye banladi daha 1 tane mutsuz musterim yok. Olamazda.
400 e 365 iyi fiyat. Suha dan zarar gelmez :)