folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Hesap Açma

Paypal Hesap Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar hep tbt de takıldığım için buraya sormak istedim

paypalda hesap açtım ardından banka kartımı girerek hesap ekledim yalnız bi hata verdi banka kartınız kullanılamıyor lütfen bankanızla irtibata geçin gibilerinden.Daha sonra aynı şeyi bi kaç defa daha denedikten sonra internet şubesinden hesabıma baktım sitesinde de dediği gibi paypal 1 küsür dolar hesabımdan para çekmiş ve sitede para çekilip kart onaylandıktan sonra paranın tekrar hesaba aktarılacağı yazıyo ama 2 gündür tık yok paypal dan.Hesap açanlar varsa eğer nasıl aktif edebilirim hesabı yardım edin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    kartını girdikten sonra ekstreyi bekliyorsun. ekstrende "paypal 1234" gibi bişi yazıcak. 1234 yerindeki rakamları kart onaylama kısmına gidip giriyorsun kart onaylanıyor :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

dostum öncelikle teşekkür ederim

5822- 1.00USD-PAYPAL -POS SATIŞ 

internet şubesinden işlem yapıyorum ve kredi kartı değil banka kartı olduğu için  ekstre gelmiyo sanırım

yukarıda yazdığım şey paypalın çektiği ücretin açıklama kısmında yazıyo baştaki rakamlardan bahsediyosun sanırım değilmi onları mı girmeliyim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek
    Hocam ben sana anlatayım işlemleri.   Önce internet bankaclılığına acık olan bir kredi kartını kart numarası, kart sahibi,kartın hangi adresi vs. gibi boşlıkları tamamladıktan sonra paypal emin olmak için kartından 1.95 usd ceker. bu para sn kartına gelen 4 haneli şifreyi yazdıktan sonra snn paypal hesabına aktarılır.  online olarak hesap ekstreni takip edebiliyosan paypal ile yaptığın alışverişleri görebilirsin. paypal hesabın ile yapacağın bir alışverişte bu 1.95 dolar kullanılır.  diyelim 50 dolarlık bir şey aldın bu parayı öderken 48.05 dolar ödersin 1.95 dolarda hesabındaki paradan aktarılır.

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    adamlar parayı çekmiş sitesinden kartımı onaylamak istediğimde bu kartı onaylayamıyoruz diyolar la :D yok parasında değilim de madem onaylamıcaksınız niye uğraştırıyonuz beni

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    evet o halde sanırım banka kartımda adresimi iş yeri adresimi yazdım paypalda ev adresimi yazdım sanırım problem burda düzetmeyi denicem teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    evet onaylama kodu olarak 5822 yazıcaksın.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yok dostum yine aynı problem adresimi değiştirdim ama olmuyo kartınızı onaylayın kısmı inaktif durumda

kartımı ve adresimi girip devam et diyorum kartınız onaylanamıyor diye hata veriyo 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Onaylama bağlantısı gelmesi gerek maile ben cc ile değil sanal kart ile aldım öyle olmuştu mailde bağlantıya tıkladım onaylandı dedğin gibi para kesiliyor geri yatıyor muhakkak birbilgini eksik yada yanlışyazıyorda olabilirsin tutmazsa sıkıntı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

yok dostum yine aynı problem adresimi değiştirdim ama olmuyo kartınızı onaylayın kısmı inaktif durumda

kartımı ve adresimi girip devam et diyorum kartınız onaylanamıyor diye hata veriyo 

-----------------------------
    Hocam normal bankamatık kartı olmuyor k.kartı  veya  hangı bankayı kulanıyorsan ara mustrı hızmetlerını sanal kart uygulaması varsa desteklıyorlarsa o şekılde aktıf hale getirebilirsin...

Yakında Güncelenecektır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek
    Hocam paypal hesabına gir sağ tarafta bildirimler diye bir yer var oraya bak neler eksikse ona göre tamamla.

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 12