Paypal Hesap Açma
-
arkadaşlar hep tbt de takıldığım için buraya sormak istedim
paypalda hesap açtım ardından banka kartımı girerek hesap ekledim yalnız bi hata verdi banka kartınız kullanılamıyor lütfen bankanızla irtibata geçin gibilerinden.Daha sonra aynı şeyi bi kaç defa daha denedikten sonra internet şubesinden hesabıma baktım sitesinde de dediği gibi paypal 1 küsür dolar hesabımdan para çekmiş ve sitede para çekilip kart onaylandıktan sonra paranın tekrar hesaba aktarılacağı yazıyo ama 2 gündür tık yok paypal dan.Hesap açanlar varsa eğer nasıl aktif edebilirim hesabı yardım edin
-
kartını girdikten sonra ekstreyi bekliyorsun. ekstrende "paypal 1234" gibi bişi yazıcak. 1234 yerindeki rakamları kart onaylama kısmına gidip giriyorsun kart onaylanıyor :)
-
dostum öncelikle teşekkür ederim
5822- 1.00USD-PAYPAL -POS SATIŞ
internet şubesinden işlem yapıyorum ve kredi kartı değil banka kartı olduğu için ekstre gelmiyo sanırım
yukarıda yazdığım şey paypalın çektiği ücretin açıklama kısmında yazıyo baştaki rakamlardan bahsediyosun sanırım değilmi onları mı girmeliyim
-
Hocam ben sana anlatayım işlemleri. Önce internet bankaclılığına acık olan bir kredi kartını kart numarası, kart sahibi,kartın hangi adresi vs. gibi boşlıkları tamamladıktan sonra paypal emin olmak için kartından 1.95 usd ceker. bu para sn kartına gelen 4 haneli şifreyi yazdıktan sonra snn paypal hesabına aktarılır. online olarak hesap ekstreni takip edebiliyosan paypal ile yaptığın alışverişleri görebilirsin. paypal hesabın ile yapacağın bir alışverişte bu 1.95 dolar kullanılır. diyelim 50 dolarlık bir şey aldın bu parayı öderken 48.05 dolar ödersin 1.95 dolarda hesabındaki paradan aktarılır.
-
adamlar parayı çekmiş sitesinden kartımı onaylamak istediğimde bu kartı onaylayamıyoruz diyolar la :D yok parasında değilim de madem onaylamıcaksınız niye uğraştırıyonuz beni
-
evet o halde sanırım banka kartımda adresimi iş yeri adresimi yazdım paypalda ev adresimi yazdım sanırım problem burda düzetmeyi denicem teşekkürler
-
evet onaylama kodu olarak 5822 yazıcaksın.
-
yok dostum yine aynı problem adresimi değiştirdim ama olmuyo kartınızı onaylayın kısmı inaktif durumda
kartımı ve adresimi girip devam et diyorum kartınız onaylanamıyor diye hata veriyo
-
Onaylama bağlantısı gelmesi gerek maile ben cc ile değil sanal kart ile aldım öyle olmuştu mailde bağlantıya tıkladım onaylandı dedğin gibi para kesiliyor geri yatıyor muhakkak birbilgini eksik yada yanlışyazıyorda olabilirsin tutmazsa sıkıntı
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------yok dostum yine aynı problem adresimi değiştirdim ama olmuyo kartınızı onaylayın kısmı inaktif durumda
kartımı ve adresimi girip devam et diyorum kartınız onaylanamıyor diye hata veriyo
-----------------------------
Hocam normal bankamatık kartı olmuyor k.kartı veya hangı bankayı kulanıyorsan ara mustrı hızmetlerını sanal kart uygulaması varsa desteklıyorlarsa o şekılde aktıf hale getirebilirsin... -
Hocam paypal hesabına gir sağ tarafta bildirimler diye bir yer var oraya bak neler eksikse ona göre tamamla.