Paypal Nakit Kartı Bitiriyor
-

Ota boka komisyon almasında belliydi zaten tutmayacağı.
-
Gelmişti banada ama hiç kullanmadım, buda çöp oldu:)
-
para göz pezevenkler. Shutterstock dolar kurunu 2.76 dan almışlar.
-
İlk çıktığı zaman her ay para kesmesi komsiyonları filan rahatsız ediyordu ama son 1 yıldır sık sık kullanmaya başlamıştım. Sanal kart gibi kullanıyordum. Sıfır para kesintisi, sıfır aylık ücret filan iyiydi baya son 1 yıldır. Dolar kuru olayı da ilk önce yüksekden alıyormuş gibi olabilir ama 24 saat içerisinde fazla aldıkları parayı geri iade ediyorlardı. Amazonda, psn de steamde heryerde kullanıyordum bugün sms gelince üzdü açıkcası.
-
Enparaya geçtim geçeli bir kenarda duruyordu komisyon olayı bitirdi bunları
-
bir ara ihtiyacım olmuştu. korkunç faizi vardı . kimse zorunda kalmadan kullanmıyordu zaten.
-
komisyon ile alakası yok
ilk çıktığı yıl kadar komisyon almyordu ki
kesin bizim milletimiz suistimal etmiştir, illegal para sirkülasyonu vs
ya da millet inialkart, enpara gibi alternatifler varken kullanmadığı için durdurma kararı almışlardır
bana daha çok suistimal gibi geliyor
-
Maaşında haciz olan veya parasını saklamak zorunda olanların da tercih etmesi; paypal karta ipotek konamaması gibi sebepler diğer bankaları ayar ediyordu. Paypal'da bu karttan sikeceği kadar sikti zaten herkesi...
Enpara candır
-
Rabinski bunu yazdı
Maaşında haciz olan veya parasını saklamak zorunda olanların da tercih etmesi; paypal karta ipotek konamaması gibi sebepler diğer bankaları ayar ediyordu. Paypal'da bu karttan sikeceği kadar sikti zaten herkesi...
Enpara candır
abicim katılıyorum sana senin sayende sanırım yarın ararlar beni bende enparalı olucam demek ki neymiş
Kelebekler gibi 1 2 3 1 2 3
Enpara candır, gerisi heyecan
-
Çok güzel bir girişimdi. Yazık oldu. Bankaların sanal kart sistemi bunların ki kadar pratik değil.
-
YekteranBaymedir bunu yazdı
komisyon ile alakası yok
ilk çıktığı yıl kadar komisyon almyordu ki
kesin bizim milletimiz suistimal etmiştir, illegal para sirkülasyonu vs
ya da millet inialkart, enpara gibi alternatifler varken kullanmadığı için durdurma kararı almışlardır
bana daha çok suistimal gibi geliyor
Yalnız PayPal kartın kendisi de inial karttı hocam. Bendekinin arkasında inial logosu vardı. Kesmeseydim foto atardım. Komisyon oranlı yüksek gelmişti. Aktif etmeden makasla tanıştırdım.