Paypal Nakit Kartı Bitiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ota boka komisyon almasında belliydi zaten tutmayacağı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gelmişti banada ama hiç kullanmadım, buda çöp oldu:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

para göz pezevenkler. Shutterstock dolar kurunu 2.76 dan almışlar. 

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İlk çıktığı zaman her ay para kesmesi komsiyonları filan rahatsız ediyordu ama son 1 yıldır sık sık kullanmaya başlamıştım. Sanal kart gibi kullanıyordum. Sıfır para kesintisi, sıfır aylık ücret filan iyiydi baya son 1 yıldır. Dolar kuru olayı da ilk önce yüksekden alıyormuş gibi olabilir ama 24 saat içerisinde fazla aldıkları parayı geri iade ediyorlardı. Amazonda, psn de steamde heryerde kullanıyordum bugün sms gelince üzdü açıkcası.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Erkek

Enparaya geçtim geçeli bir kenarda duruyordu komisyon olayı bitirdi bunları

Tamu Otobüsü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bir ara ihtiyacım olmuştu. korkunç faizi vardı . kimse zorunda kalmadan kullanmıyordu zaten.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

komisyon ile alakası yok

ilk çıktığı yıl kadar komisyon almyordu ki

kesin bizim milletimiz suistimal etmiştir, illegal para sirkülasyonu vs

ya da millet inialkart, enpara gibi alternatifler varken kullanmadığı için durdurma kararı almışlardır

bana daha çok suistimal gibi geliyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Maaşında haciz olan veya parasını saklamak zorunda olanların da tercih etmesi; paypal karta ipotek konamaması gibi sebepler diğer bankaları ayar ediyordu. Paypal'da bu karttan sikeceği kadar sikti zaten herkesi...

Enpara candır

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Maaşında haciz olan veya parasını saklamak zorunda olanların da tercih etmesi; paypal karta ipotek konamaması gibi sebepler diğer bankaları ayar ediyordu. Paypal'da bu karttan sikeceği kadar sikti zaten herkesi...

Enpara candır

abicim katılıyorum sana senin sayende sanırım yarın ararlar beni bende enparalı olucam demek ki neymiş

Kelebekler gibi 1 2 3 1 2 3 

Enpara candır, gerisi heyecan 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Çok güzel bir girişimdi. Yazık oldu. Bankaların sanal kart sistemi bunların ki kadar pratik değil.

Sadece bi imza..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    YekteranBaymedir bunu yazdı

komisyon ile alakası yok

ilk çıktığı yıl kadar komisyon almyordu ki

kesin bizim milletimiz suistimal etmiştir, illegal para sirkülasyonu vs

ya da millet inialkart, enpara gibi alternatifler varken kullanmadığı için durdurma kararı almışlardır

bana daha çok suistimal gibi geliyor

Yalnız PayPal kartın kendisi de inial karttı hocam. Bendekinin arkasında inial logosu vardı. Kesmeseydim foto atardım. Komisyon oranlı yüksek gelmişti. Aktif etmeden makasla tanıştırdım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1773 Toplam Mesaj: 14
paypal nakit kart