Paypal Nasıl Kullanılıyor ?
-
Banka hesabımdan paypala nasıl para yollarım ?
iban ı mı var paypal ın?
sadece email var banka dan nasıl yolluyorsun..
-
Direk karttan çekiyor buda banka hesabına yansımış oluyor.
-
normal banka hesabıyla olmuyor diye biliyorum hocam kredi kartının olması gerekli diye biliyorum ama emin değilim.
-
Kredikartını paypala ekliyorsun paypalla alışveriş yaptığında cuk diye karttan çekiyor paypal arada aracı oluyor. Güvenilir bir aracı.
-
kredi kartı olması zorunlu değil enpara vadesiz hesapta eklenip alışveriş yapılabiliyor
-
jawsap67 bunu yazdı
kredi kartı olması zorunlu değil enpara vadesiz hesapta eklenip alışveriş yapılabiliyor
İş bankası vadesiz hesapta oluyormu üstad ?
-
EricNorthman bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
valla hiç bilmiyorum o kadar detaylı müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.Ama hiç uğraşma açtır bir enpara derdi tasası masrafı yok havala eft herşey ücretsiz hesap işletim ücreti falanda yok
-
jawsap67 bunu yazdı
+1
Bide ali Ekspres yabancı siteler den alışveriş yaparsanız paypal kendi dolar hesabı var baya fazla bir ücreti ona düzeltir PC değilim google yazın paypal yabancı para kur hesabı çıkması gerek
-
jawsap67 bunu yazdıEricNorthman bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
valla hiç bilmiyorum o kadar detaylı müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.Ama hiç uğraşma açtır bir enpara derdi tasası masrafı yok havala eft herşey ücretsiz hesap işletim ücreti falanda yok
En para aldım hocam inşallah pazartesi eve gelıcekler ozaman paypalımızı kullanabiliriz desene :)
-
Paypal ın kendi kartı da var. Migrosta, teknosada falan olması lazım. Oradan alıp içerisine para da yükletebilirsin. Teb atmlerinden ya da kartı aldığın yerden.
-
enpara ve paypal uyumu candır. ;)