Paypal Niye Boka Sardı?
-
Arkadaşlar az önce ödeme yaparken farkettim.Paypal artık hesapta bakiye yoksa kredi kartından çekerken 0.45 para kesiyor bu önceden varmıydı yoksa yenimi geldi.
-
Paypalın amk.
Dolar kur farkı çok yüsek. Dolar kuru 1.75 ise paypalda 1.90
Sorduğun sorduğun soruya gelecek olursak, kredi kartıyla bir hesabıma kredi yüklerken paypaldan değilde kredi yüklediğim yerden işlem ücreti kesiliyordu.
Demek ki şimdi direkt paypaldan kesiliyor.
-
Alternatif kullandığınız birşeyler varmı siktiredelim ibneleri
-
maalesef yok...
-
1234567B bunu yazdı
Yandex'in benzeri bir servisi var ama Türkiye'ye getirmediler.Bi getirseler Paypal'ı sikip atacak.
-
bana sanal post veren yok payu vs. içinde firma olman lazım mecbur kredi kartı ile ödeme alabilmek için paypal devam.
-
Citizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Yandex'in benzeri bir servisi var ama Türkiye'ye getirmediler.Bi getirseler Paypal'ı sikip atacak.
dealden ürün getirtecem ne kullanacağımı şaşırdım amk.
-
RETRET bunu yazdıCitizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı
iyide "paypal"[Dx i kastetmiştim] direk KK ile ödeme kabul ediyorki niye paypal kullanıyorsunuz?
ÇOK BÜYÜK EDİT: epoksi koklamaktan gün boyu beyin erimiş tabi, Dealextreme olacak o....
SweetyVolty tarafından 16/Nis/13 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdıRETRET bunu yazdıCitizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı
iyide "paypal"[Dx i kastetmiştim] direk KK ile ödeme kabul ediyorki niye paypal kullanıyorsunuz?
ÇOK BÜYÜK EDİT: epoksi koklamaktan gün boyu beyin erimiş tabi, Dealextreme olacak o....
iştemi kullanıyorsun epoksiyi hocam sen, kullandıgın alan nedir...? -
paypal kadar güvenli ve hızlı bir ödeme sistemi yok , ayrıca sınırsız ödeme eklentisi de cabası.
-
bu amk ipnelerine üye oldugumda kartı tanıtmak için para cekmişti onu nasıl geri alabilirim ?