folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Para İadesi Hakkında

Paypal Para İadesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Direk konuya gireyim Knight Online oyunu için gb lazımdı , trdeki aracı firmalar ateş pahası , yabancı bir firma buldum büyük ihtimal çinli firma herneyse ödemeyi yaptım yapmadan önce stock kontrolu yaptırdım varmı varsa ona göre alalım diye varmış ödemeyi geçtim , fakat ses soluk yok sürekli bekletiliyorum.Bunun sonucunda tepem attı ve dispute açtım ve canlı destekten dispute yaptığımı belirttim , bana iptal edersem disputeyi 10 dk içinde elimde olacağını söyledi ürünün ve 30 dk dır aynı yalanlarla kandırıyor.Tekrar dispute açamıyorum zaten var gözüküyor ne yapabilirim bu lavuğa bu parayı vermemekte kararlıyım .Konuşmanın resimli ve yazılı kayıtlarını aldım.Şimdi ne yapmam gerek?

http://gameibuy.com site adresi bu sinirden sitelerinide kapattım.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

paypala bildir hocam mağdur olmazsın

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

1-2 gün bile sürebiliyor, 1 ay içinde 3 kere para iadesi aynı anda farklı kişilerden aldım. O yüzden sıkıntı yapıcak bişey yok.benden mail dökümünü herhangi birşeyde istemedi paypal. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Senin kanıtından önce satıcının vereceği kanıta bakarlar genelde, kanıt vermemişse işin kolay olur

Edit: 

Bir itirazı kapatmadan önce, çözümden %100 memnun olana kadar bekleyin. Kapatılmış bir itiraz yeniden açılamaz veya bir PayPal hak talebine dönüştürülemez.

DE5TROY3R tarafından 31/Ara/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sakın kapatma anlaşmazlığı. Bir daha açamazsın, paran yanar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

kapattım malesef ve tekrar açamıyorum pezevenge güvendim dedim herhalde bu sefer verecek ürünü vermedi şerefsiz.Ne yapacağım şimdi ?

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

kapattım malesef ve tekrar açamıyorum pezevenge güvendim dedim herhalde bu sefer verecek ürünü vermedi şerefsiz.Ne yapacağım şimdi ?

Benim bildiğim kapattıktan sonra tekrar açamıyorsun fakat bir ihtimal, elemanın dispute kapat dediği konuşmaların ekran kaydı, maili vesaire varsa paypala deliller ile birlikte mail atıp yeniden açmak istediğini söylemen olabilir.

Veya üzerinden çok vakit geçmediyse ve paypala bağlı kredi kartıyla ödediysen, o karttan da ödemeden sonra bir işlem yapılmadıysa, bankayı arayıp bilgim olmadan işlem yapılmış, benim böyle bir işlemim yok diyebilirsin. Kartını iptal edip yenisini gönderirler, parayı da biraz vakit alsa da iade ederler, 3d secure olmayan işlemlerde bankaların seni telefonla arayıp güvenlik amacıyla onay alması gerekiyor, eğer almadıysa biraz oyalıyorlar ama eninde sonunda işlemi iptal ediyorlar. Tabi bu dediğim işlemi senin yapmadığını düşündükleri anlarda, ki paypaldan çine gönderilen para, üstelik oyun için olması da senin açından avantaj.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Benim bildiğim kapattıktan sonra tekrar açamıyorsun fakat bir ihtimal, elemanın dispute kapat dediği konuşmaların ekran kaydı, maili vesaire varsa paypala deliller ile birlikte mail atıp yeniden açmak istediğini söylemen olabilir.

Veya üzerinden çok vakit geçmediyse ve paypala bağlı kredi kartıyla ödediysen, o karttan da ödemeden sonra bir işlem yapılmadıysa, bankayı arayıp bilgim olmadan işlem yapılmış, benim böyle bir işlemim yok diyebilirsin. Kartını iptal edip yenisini gönderirler, parayı da biraz vakit alsa da iade ederler, 3d secure olmayan işlemlerde bankaların seni telefonla arayıp güvenlik amacıyla onay alması gerekiyor, eğer almadıysa biraz oyalıyorlar ama eninde sonunda işlemi iptal ediyorlar. Tabi bu dediğim işlemi senin yapmadığını düşündükleri anlarda, ki paypaldan çine gönderilen para, üstelik oyun için olması da senin açından avantaj.

Merhaba arkadaşlar paypalı aradım sabah yapabilecek birşeyleri olmadığını çünkü kendi rızamla işlemin son bulduğunu bunun sonucunda paypalın araştırma yapamayacağını söylediler.Mağduriyetimin giderilmesi amacıylada ücretin yarısını hesabıma tahsil ettiler.Fakat ben hepsini almak istiyorum ne yapabilirim bankayı arayıp iznim dışında oldu dersem herhangi bir adli araştırmaya girer mi ? yada ne söylemeliyim bankaya.

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://assets.garanti.com.tr/assets/pdf/tr/diger/garanti_kk_harcama_nakitavans_itiraz.pdf

Başvur ve unut derim. 6-7 aydan önce sonuçlanmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

konuştum paypal ile bana ödemenin %60'nı geri iade ettiler , fakat içim hiç rahat olmadığı için tekrar arayıp size bana ödediğiniz parayı geri vereyim bu konuyuda bankamla konuşayım ödemeyi geri alayım dedim , sakın yapmayın paypal aracı kurum olduğu için banka bizi tanımaz evet paranızı geri alırsınız fakat bu sefer paypal ile siz sıkıntı yaşarsınız ters ibraz işlemlerini paypal sevmez sevmediği bir işlemdir, bu yüzden böyle birşey yapmayın dendi içiniz rahat olsun biz gerekli takibe aldık satıcıyı gereken neyse yapacağız dendi.

Bende sinirimden siteyi kapattım şimdi yavşaklara ulaşamıyorum gerçi uğraşsam ne oalcak ki bot gibi sürekli elimizden geleni yapıyoruz falan yazıyorla kolpaçinodaki karı gibi nothing nothing 

Schwarz tarafından 31/Ara/14 15:23 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Botnet mi çekiyor siteye. :)

Toplam Hit: 1892 Toplam Mesaj: 16