Paypal Soru ?
-
arkadşlar sürekli paypal kullanırım login oldum pay diyorum bunu diyo ;
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.
ne diyo bu lavuk :S
-
kart doğrulanamadı diyo. Paypale önceden verdiğinle eşleşsin diyo
-
eee her zman kullandığım kartım ve otomatik kayıtta sizce sorun ne ?
-
kartının bilgileri değişmiş o zaman
-
peki birşey sorcam limit dolmuş flan olmasın ondan hata verebilir mi işte kartta limit yok anlamına gelebilir mi ?
-
gafman bunu yazdı:
-----------------------------
peki birşey sorcam limit dolmuş flan olmasın ondan hata verebilir mi işte kartta limit yok anlamına gelebilir mi ?
-----------------------------
olabilir hacı -
ya her yerde alış veriş yapıyorum bunda neden olmuyor HELP
-
çözebilecek olan yok mu dostlar ? ya çıldırcam rene abi bi el atın neden yapamıyorum ben.
-
Benim bildiğim paypal üyeliğin 1 sene doldurdğu zaman üyelik yenilemen gerek kart bilgilerin adres vs. bunları fax yoluyla paypayla bildiriyorsun.
Paypal bu süreç içinde senin işlem yapmanı yasaklıyor.
Böyle bir sorunu arkadaşım yaşamıştı ordan biliyorum aynen dediklerimi fax yoluyla bildirdikten sonra hesabı aktif olmuştu.
Ama sen genede bir araştır...
-
abi sen uyeligini kartindan cekilen 1 dolarin extrede gelen kodunu girerek onaylattınmı?
onaylattıysan o kart expire olduysa ve yeni kart girdiysen bidaha gelmiştir.
-
holyone abi bana öle birşey gelmedi ben 1 yıl oldu sanırım kullanıyorum paypalı zaten tek yaptığım rapit premium almaz zaten. ya off sorun ne anlayamıyorum da. fax olayına gelmiş ken o nasıl olacak ?