folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Sorunu (4 Digit)

Paypal Sorunu (4 Digit)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Paypala kayıt oldum sanal kartımı kayıt ettirdim 4 digit diye bir kod istedi denedim bulamadım kartım block yedi yeniden sanal kart hesabı aldım numarası değişti.

4-Digit paypal code dediği kodu nerden bulabilirim ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    evet bunu bende merak ediyorm. tlf geliyor dediler. öncelikli tlf ev telefonu cebe alınmıyor öncelik. telden nasıl yollucaklar? yada nedir ne yapmaya çalışıyorlar ayar oldum :\

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

istekte bulunuyorsun bi sonraki ekstrede geliyo biliyorum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------

istekte bulunuyorsun bi sonraki ekstrede geliyo biliyorum.

istekde nasıl bulunabilirm ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    benim faturama gel di ipneler yazamıyorki e mail a gelen sanmıştım cep telefonuna XXXXpaypal diye bir sayı geliyor ( bankadan ) o 4karamlı sayıyı yazın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    benim faturama gel di ipneler yazamıyorki e mail a gelen sanmıştım cep telefonuna XXXXpaypal diye bir sayı geliyor ( bankadan ) o 4karamlı sayıyı yazın

paypal ev telefonumu istemişti evi verdim cep telefonu sorun yaparmı  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben ebay kullanırken aldım o hatayı bi link vardı tıkladım 1 dolar karşılığında hesap ekstresinde yolladılar.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek

O 4 digit code dediği şey kartın gerçekten sana ait olduğunu gösterir.

Sanal kartın varsa, internetten kartın provizyonlarına bak PAYPAL bilmemne filan yazar sonunda o 4 digit code yazar.

Veya normal kredi kartın varsa, ekstreyi beklersin. Ekstrede PAYPAL bilmemne yazar sonunda 4rakam olur. Onları gireceksin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Webmaster61 bunu yazdı:

O 4 digit code dediği şey kartın gerçekten sana ait olduğunu gösterir.

Sanal kartın varsa, internetten kartın provizyonlarına bak PAYPAL bilmemne filan yazar sonunda o 4 digit code yazar.

Veya normal kredi kartın varsa, ekstreyi beklersin. Ekstrede PAYPAL bilmemne yazar sonunda 4rakam olur. Onları gireceksin. 

evet açık provizyona tıkladım sanal karttaki ordaymış Toplam tutar : 9.13 diyor hepsi paypal :s

PP *5735 EXPUSE >

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya kusura bakmayın acılan bu konuyla alakası yok ancak size bir soru sorucaktım paypala yatırılan paraları cekme gibi bir ihtimal varmı baya bir para birikti ancak patayı cekmek istiyorum olmazsa ebaydan yeni laptop alıcam yada solarvpsden vps kiralıyıp pw kurucam

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı:
    ya kusura bakmayın acılan bu konuyla alakası yok ancak size bir soru sorucaktım paypala yatırılan paraları cekme gibi bir ihtimal varmı baya bir para birikti ancak patayı cekmek istiyorum olmazsa ebaydan yeni laptop alıcam yada solarvpsden vps kiralıyıp pw kurucam
    ebaydan laptop almayı geç, Türkiyeye girdiği an geri gönderilme olasılığı var yada kol gibi vergi sokarlar.

Toplam Hit: 4213 Toplam Mesaj: 15