Paypal Sorunu (4 Digit)
-
Paypala kayıt oldum sanal kartımı kayıt ettirdim 4 digit diye bir kod istedi denedim bulamadım kartım block yedi yeniden sanal kart hesabı aldım numarası değişti.
4-Digit paypal code dediği kodu nerden bulabilirim ?
-
evet bunu bende merak ediyorm. tlf geliyor dediler. öncelikli tlf ev telefonu cebe alınmıyor öncelik. telden nasıl yollucaklar? yada nedir ne yapmaya çalışıyorlar ayar oldum :\
-
istekte bulunuyorsun bi sonraki ekstrede geliyo biliyorum.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------istekte bulunuyorsun bi sonraki ekstrede geliyo biliyorum.
-----------------------------istekde nasıl bulunabilirm ?
-
benim faturama gel di ipneler yazamıyorki e mail a gelen sanmıştım cep telefonuna XXXXpaypal diye bir sayı geliyor ( bankadan ) o 4karamlı sayıyı yazın
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
benim faturama gel di ipneler yazamıyorki e mail a gelen sanmıştım cep telefonuna XXXXpaypal diye bir sayı geliyor ( bankadan ) o 4karamlı sayıyı yazın
-----------------------------paypal ev telefonumu istemişti evi verdim cep telefonu sorun yaparmı
-
ben ebay kullanırken aldım o hatayı bi link vardı tıkladım 1 dolar karşılığında hesap ekstresinde yolladılar.
-
O 4 digit code dediği şey kartın gerçekten sana ait olduğunu gösterir.
Sanal kartın varsa, internetten kartın provizyonlarına bak PAYPAL bilmemne filan yazar sonunda o 4 digit code yazar.
Veya normal kredi kartın varsa, ekstreyi beklersin. Ekstrede PAYPAL bilmemne yazar sonunda 4rakam olur. Onları gireceksin.
-
Webmaster61 bunu yazdı:
-----------------------------O 4 digit code dediği şey kartın gerçekten sana ait olduğunu gösterir.
Sanal kartın varsa, internetten kartın provizyonlarına bak PAYPAL bilmemne filan yazar sonunda o 4 digit code yazar.
Veya normal kredi kartın varsa, ekstreyi beklersin. Ekstrede PAYPAL bilmemne yazar sonunda 4rakam olur. Onları gireceksin.
-----------------------------evet açık provizyona tıkladım sanal karttaki ordaymış Toplam tutar : 9.13 diyor hepsi paypal :s
PP *5735 EXPUSE >
-
ya kusura bakmayın acılan bu konuyla alakası yok ancak size bir soru sorucaktım paypala yatırılan paraları cekme gibi bir ihtimal varmı baya bir para birikti ancak patayı cekmek istiyorum olmazsa ebaydan yeni laptop alıcam yada solarvpsden vps kiralıyıp pw kurucam
-
arkinfes bunu yazdı:
ya kusura bakmayın acılan bu konuyla alakası yok ancak size bir soru sorucaktım paypala yatırılan paraları cekme gibi bir ihtimal varmı baya bir para birikti ancak patayı cekmek istiyorum olmazsa ebaydan yeni laptop alıcam yada solarvpsden vps kiralıyıp pw kurucam
ebaydan laptop almayı geç, Türkiyeye girdiği an geri gönderilme olasılığı var yada kol gibi vergi sokarlar.