Paypal Ve Dx
-
ya dx bana ödemeyi geri yaptı ama ne hikmetse ben paypal hesabıma girdiğimde bakiyem 0 görünüyor kartta da bir şey yok var mı bir fikriniz.
-
kartta olması gerek paypalda gözükmez bende gönderilmedi demiştim ama sonradan kartta gördüm
-
SeRDaR bunu yazdı
kartta olması gerek paypalda gözükmez bende gönderilmedi demiştim ama sonradan kartta gördüm
kartta da görünmüyor abi :||
-
hesap hareketlerime baktım onları dahi bulamadım. orda da yoktu.
-
hocam kaç gün önce iade istedin ?
-
emuxa bunu yazdı
hocam kaç gün önce iade istedin ?
gününde iadesi yapılmış dur ss buliyim ben
edit: benim kargo kayboldugundan mağdur oldugumdan hemen yatırdılar iadeyi
HeadBanger tarafından 23/Nis/13 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
18 in de ilk önce girdiyi -8,20 dolar yapıyor daha sonra +8,20 dolar yazıyor ilk girdi de kredi kartı yazıyor son girdi de dealextream yazıyor aynı gün yapılmış ödemeler.
HeadBanger tarafından 23/Nis/13 23:05 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
hocam tam anlamadım ne demek istedin + - de sana şöyle birşey söyliyım iadeler banka tarafında 10 günü bulabilyor bazen çok nadiren ama olabiliyor bankanın hıyarlıgı :S
Ha okudum şimdi işte dedigim olay bankanı ara bir sor istersen onlar sana detaylı bilgi verir varmı böyle bir iade yokmu çünkü gecikyor bilmiyorum neden de garantide yaşadım öyle bir sorun :(
emuxa tarafından 23/Nis/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
hocam tam anlamadım ne demek istedin + - de sana şöyle birşey söyliyım iadeler banka tarafında 10 günü bulabilyor bazen çok nadiren ama olabiliyor bankanın hıyarlıgı :S
resimlerde belirttim abi 2.resimde -8,20 var görüceksin. ne hikmetse çözemedim. 1 hafta sonra mı yansicak yani hesaba