Paypalı Türkiyede Kullanma Hakkında Yardım
-
Merhaba beyler, banggood üzerinden 270 liralık bi alışverişim olacak fakat sadece paypal ile ödeme kabul ediyor şu sıralar. İnternetten araştırmalarım sonucunda şöyle bir yöntem buldum ve size danışmak istedim.
Yeni bir paypal hesabı açıyorsun ama kayıt olurken türkiye değil kıbrısı seçerek kayıt oluyorsun.Geriye kalan bütün bilgileri normal türkiyedeki adresini filan girerek kayıt oluyorsun onaylatıyorsun daha sonra kredi kartı vs onaylatabiliyormuşsun. Böyle yaparak alışveriş yapabilir miyim beyler? ya da buna alternatif olarak şöyle bir yol izleyebilirsin diyebileceğiniz bir yöntem varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
-
Onu ben kapanma haberi ilk duyulduğunda müşteri hizmetlerini arayıp sordum ip numaranız ile tespit edilirse hesabınız kapatılır dediler.
-
Kredi kartın varsa sanal kart açıp alışveriş yapabilirsin. 2 gün önce öyle alışveriş yaptım ben 1 tane ürün ellerinde olmadığı için geri iptal ettim alışverişi ödemeyi geri gönderecekler 1-2 hafta içerisinde.
-
Benim yurtdışındayken açtığım paypal hesabım var ama Türkiye'den ordaki hesaba para gönderirken 60euro'ya kadar kesinti olabiliyor. Bu nedenle işine yaramaz diye düşünüyorum. Yine de bu kesintileri göze alabilecek varsa yardımcı olabilirim bayramdan sonra (sms onayı için gerekli sim kart yanımda değil )
-
JuMaN bunu yazdı
Kredi kartın varsa sanal kart açıp alışveriş yapabilirsin. 2 gün önce öyle alışveriş yaptım ben 1 tane ürün ellerinde olmadığı için geri iptal ettim alışverişi ödemeyi geri gönderecekler 1-2 hafta içerisinde.
hocam bu 10. yıl indirimlerindeki ürünlerden alabilmek için sadece paypal kabul ediyor yoksa bende sanal kart ile almayı planlıyordum
-
Paypal bddk isteklerini kabul etti. Yakında yeniden gelecek ama 6-12 ay sürebilir. Turk kullanıcılarının bilgilerini ve mali giriş çıkışlarını Türkiye deki sunucularda tutmayı kabul etti.
İkinci olarak banggood direk kredi kartı ile kabul ediyor. Daha 10 gün önce 100 tl lik alışveriş yaptım. İlla paypal gerek yok. Sanal kredi kartında aliver.
-
DrKill bunu yazdı
Paypal bddk isteklerini kabul etti. Yakında yeniden gelecek ama 6-12 ay sürebilir. Turk kullanıcılarının bilgilerini ve mali giriş çıkışlarını Türkiye deki sunucularda tutmayı kabul etti.
İkinci olarak banggood direk kredi kartı ile kabul ediyor. Daha 10 gün önce 100 tl lik alışveriş yaptım. İlla paypal gerek yok. Sanal kredi kartında aliver.
bir üst mesajda onu belirttim hocam. 10.yıl indirimlerindeki ürünler için sadece paypal ödeme kabul ediyor
-
Bildiğim kadarıyla üyeliğin Türkiye'den yapılmamasının yanında kullanılan yani paypala bağlanan kartın TR dışında bankaya ait olması.
-
şunu denesene hocam, olur gibi geliyo bana :
banggood hangi ülkedeyse artık oranın vpn ini bul
o vpn üstünden o ülkedeymişsin gibi paypal hesabı aç.
sonra o paypaldan kendine maille ödeme butonu gönder. (ödeme iste gibi bi seçenek var)
kredi kartınla öde sonra parayı, o paypala geçiçek paran
sonra o paypalın bakiyesiyle satın al banggood dan.
paypal bakiyesiyle sadece kendi ülkenden satın alabiliyosun, bu yüzden vpn e ihtiyacın olucak
-
nurulmac11 bunu yazdı
şunu denesene hocam, olur gibi geliyo bana :
banggood hangi ülkedeyse artık oranın vpn ini bul
o vpn üstünden o ülkedeymişsin gibi paypal hesabı aç.
sonra o paypaldan kendine maille ödeme butonu gönder. (ödeme iste gibi bi seçenek var)
kredi kartınla öde sonra parayı, o paypala geçiçek paran
sonra o paypalın bakiyesiyle satın al banggood dan.
paypal bakiyesiyle sadece kendi ülkenden satın alabiliyosun, bu yüzden vpn e ihtiyacın olucak
onada engel koymuşlar hocam ne yazıkki başarısız işlem diyor
-
Yurtdışında yaşayan ya da paypal hesabını yurtdışındaki bankalara bağlı olan arkadaşlardan bu konuda yardım alabilir miyiz acaba? Benim ürün aldığım satıcılar sadece paypal ile çalışıyorlar. Mesela 190$ tutarında bir alışveriş için belli ücret karşılığında aracı olabilecek arkadaşlar var mı? TL karşılığını göndersem mesela.