Paypal'ımi Soymuşlar
-
paypal kredi kart ile baglantılı.limit nasıl koyarız.veya geçici kapatma varmı.işlem yapacagımız acsak.
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------
paypal kredi kart ile baglantılı.limit nasıl koyarız.veya geçici kapatma varmı.işlem yapacagımız acsak.
-----------------------------kredikartını kaldır paypaldan bazı yerler otomatik ödeme yapıyor süprizle karşılaşırsın bigün bi girersin :D gecici kapatmayı bilmiyorum ama kullanamyacaksan kredikartını iptal et paypaldan
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------kredi kartı olarak sanal kart koy, ben her paypalı kullanacağımda internet bankacılığına girip sanal karta limit aktarıyorum böylece hiçbir sorunum olmuyor.
-
Fatih bunu yazdı:
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------kredi kartı olarak sanal kart koy, ben her paypalı kullanacağımda internet bankacılığına girip sanal karta limit aktarıyorum böylece hiçbir sorunum olmuyor.
sanalkart içinde 3 haneli şifre istermi yine bonus kartta bu şifreyi vermiyorlar.cekilen miktari soyluyorlar. -
Dispute hocam alirsin 100dolarini
-
manfolder bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
manfolder bunu yazdı:
sanalkart içinde 3 haneli şifre istermi yine bonus kartta bu şifreyi vermiyorlar.cekilen miktari soyluyorlar.
-----------------------------Şifre derken cvc numarasını kastediyorsan evet paypala sanal kartı kaydederken istiyor tabi ki. Eğer cvc'yi vermiyorlarsa sanal kartı da vermiyor demektir.
-
garanti bonustan ben bir türlü cvs nomudur neyse haberleri yok.paypale hesap acacagim size şifre gelecekti.onu verin falan dedik adam cekilen parayı soyluyor.ama axess te sorun olmuyor.axesste ise sanal kart yok.
-
slm müridler...
dispute yaptım.... paaramı göndermişler...
yardımlarınızdan teşekkür ederim...
-
arkeyan26 bunu yazdı:
slm müridler...
-----------------------------emeği geçen arkadaşları boş geçme dostum.
adettendir burda.
-
BarisYigit bunu yazdı:
arkeyan26 bunu yazdı:
slm müridler...
-----------------------------emeği geçen arkadaşları boş geçme dostum.
adettendir burda.
-----------------------------ahahahahahsdsad :D :D :D