Pazar Günü Ygs'ye Girecek Müridlerimize Sınav İçin Dua
-
arkadaş eğer ygsyi atlatırsam lys nin bokunu çıkarıcam ama ah şu ygs yusuf yusuf josef josef
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------
Benim bi ev arkadasim vardi halada cok yakin arkadasim Oflu dur kendisi..
Master yaparken sinav lar ve tez bitene kadar din,diyanet,sofu mod on , namaz hersey.Hatta kendine ozel bardak aldi biz icki iciyoruz diger bardaklarla diye :D. MAster bi bitti..
Hooopaaaaa o club senin bu club benim.Viski votka oldu su, hatunlarda helal :D:D:D:D:D
Insallah arkadasinkide o hesap degildir..
konu içeriği uysaydı sana oflularla ilgili çuvalla fıkra anlatırdımda neyse :D sen zaten biliyorsundur abi :D
işin dalgası bi tarafa sınava girecek herkese başarılar diliyorum.
dua inanan için çok değerli bişeydir .
bende sınava gireceğim 2 gün sonra
sınava girecek olanların Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin -
Poet bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
Okul önlerinde okunmuş prinç satalım bu ülkede iyi para getirir...
-----------------------------İnanmıyorsan,inançlarla dalga geçme.Biz sandığın geri kafalılardan değiliz.
-----------------------------Hocam dalga geçmedim. Bu ülkede okunmuş princin iyi para edeceğini söyledim.
-
arkadaş eğer ygsyi atlatırsam lys nin bokunu çıkarıcam ama ah şu ygs yusuf yusuf josef josef
-
Çalışsaydım dua etmeye yüzüm olurdu. Açıkçası ben elimden geleni yapmadıkça dua etmem. Bide tembelim dolayısıyla dua ile aram kötüdür. Ben daha çok konuşma yöntemini kullanırım:D
-
Çalışıp emek verenler dua etsin fakat ben gibi çalışmayanlar dua etmesinler. Hiç çalışma tek duayla işi kap olurmu öyle..
-
Bu işler dua ile olsaydı şuanki İsrail topraklarında Filistin olurdu
-
AMİNNNNN.HOCAM DİLİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...
-
çalışmadıysanız boşuna dua falan etmeyin :d allah sorunun cevabını söylemicek ya size.
-
duva edin edin bi bakmışınız 60 70 tane net kendiliginden işaretli gelir berki :)