Pazarlama İsim ?
-
Arkadaşlar güzel bir pazarlama ismi gerekiyor.
Konsepti anlatayım.
Bir pazarlama şirketi düşünün satmak istediğiniz ürünü sizin için ebay'a alibaba.com aliexpress.com vb sitelere koyacak ülke sitelerinde bir çok firmanın sitelerinde pazarlatacak bir gücü var. Elinde ürünü olan bu firmaya başvurup ürününü pazarlatacak diye düşünün.Bu yüzden sadece türkçe değil ingilizce de isim gerekiyor.
pazarla.com diye baktım etini sütünü kaydetmişler. varmı böyle bir isim aklında olan. ?
-
Bir tane isim önerisi yokmu ?
-
pazar.ca boş
-
Direkt anahtar kelime içeren bulmak çok zor hocam sende biliyorsun. Ki proje büyük anahtar kelime olmasına da gerek yok reklam yapacaksınızdır. Baş harfleriniz ile filan birşey çıkmaz mı :D
-
.com şeklinde olması gerekiyor.
İngilizce marketing vs . de olabilir. Güzel bir isim insanlarlar ürününün pazarlanmasını istediğinde yada yeni bir ürüteim yaptığında bize ulaşabileceği bir isim olmasi gerekiyor.
-
halil pazarlama
-
megapazarlama
turkexpress
-
Türkçe ingilizce karıştırılmış isimlerden aklıma gelenler ve sorguladıklarım arasında boşta olan domainler; alincasatinca.com tumshopping.com mrkturk.com markettrk.com shoppingtrk.com salesatis.com pazartrk.com bazaartrk.com expressturkey.com shopingpazar.com bla bla bla gidiyor işte...
-
hojucuk bunu yazdı
halil pazarlama
ben yazacağadım
-
Pazarlat.com
Pazarlatma.com
Pazarlatmak.com
-
evrenticaret