Pazarlama/Satış Temsilcisi Aranıyor.
-
enes bunu yazdıGUS bunu yazdı
Hocam şişlideyken sarıyerden trendyol kargosu alabiliyor musunuz?
Bölgedeki toplama ekibinden aldırabiliyoruz. Günlük çıkış adetide fazlaysa tadıda çok güzel oluyor :)
Sana net olarak faydası oluyor mu yani hocam ? Adet olarak yüksek değil aslında ama desileri yüksek ortalama olarak aylık 15-20k civarında trendyol express e kargo ücreti ödüyorum ordan çıkarım yapabilirsin belki
-
Olur üstadım. DM den iletişim bilgilerini yazarsan irtibata geçerim. Çok teşekkürler
-
enes bunu yazdı
Olur üstadım. DM den iletişim bilgilerini yazarsan irtibata geçerim. Çok teşekkürler
İşi bağlama belki burdan yeni bi personel ayarlarsınız ona bağlatırsınız ilk işi olur 😉
-
oliWeR bunu yazdıenes bunu yazdı
İşi bağlama belki burdan yeni bi personel ayarlarsınız ona bağlatırsınız ilk işi olur 😉
Bölge dışı olduğu için arkadaşın ilk işi olamayacak :) sevgiler
-
Sen döndün mü lan TR ye?
-
yıllar önce yine kolay gelsin ile ilgili bodrum projeniz vardı bilmiyorum hala size mi bağlı konuşmuştuk.
valla bu kış 400 adet kargo için yurtiçi ile görüştük sağolsunlar fix 140 TL fiyat verip tüm gönderilerimizi sorunsuz taşıdılar.
ancak sezonluk işti bitti
-
amele_2 bunu yazdı
Sen döndün mü lan TR ye?
Demek Great Briyi bırakmış.
İşi hayırlı olsun.
-
amele_2 bunu yazdı
Sen döndün mü lan TR ye?
Seni düzenli faceden takip ediyorum <3 sana yakınım ❤️ istanbul
@pika
illede memleketim.
-
enes bunu yazdı
Selamlar hocalar,
şişli bomontide bulunan kargo acentamız için bölgede bulunan kobi ve bireysel müşterilere uğrayıp pazarlama ve satış yapabilecek şubeye müşteri bağlayacak bir çalışma arkadaşı arıyoruz.
Tercihen kargo sektörü olmasa bile daha önce bu alanda (pazarlama/satış) çalışan bir aday olması gerekiyor.
Çalışma Pazartesi- Cuma 09:00-17:00
Maaş 70.000₺ + Yemek + Prim
Çevrenizde ilgilenen, iş arayan Bay/Bayan yönlendirebilirsiniz.
Sevgiler.
Hocam herkesin iş yapma şekli farklıdır ama sektörü iyi bilen biri olarak bu işi satışçıdan ziyade acente müdürünün yapması lazım. Çok yoğunsundur yetişemiyorsundur, o zaman içeriye personel al ama sen sahada ol. Her acente potansiyel bir satışçı olmalı. Müşterilerle ikili ilişkilerini ne kadar iyi tutarsan o kadar başarılı olursun.
Edit, kolaygelsinsin zaten bölge satış personelleri var. Acente bazında satış personeli aldırıyorlar mı ki?
stockholm8 tarafından 30/Mar/26 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi kurtulamadın kargodan :)