Pc Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bıosa ayar çekmişmiydin?

buna bios falan kar etmiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    RAM problemi var tahminimce hocam.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    fur kafasına kırbaçlan düzelmesse gel yine ! dalga geçmiorm ben heb ole yaparım iyilkten anlamıosa dall abi

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

şimdi beyler ramı başka pc de denedim çalısıyor hf i de denedim çalısıyort yanı bu sorun ya anakart da ya işlemcide psu olarak 400 warlık bir psu kullanıyorum

bugün f-disk deneyecegim başıma agrılar girdi resmen

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

olasılık 1 : anakartın kondostörleri şişmiştir voltaj dengesizliği yüzünden, gidicidir fazla yaşamaz.

olasılık 2 : İşlemcinin soğutucusunun üstünü toz kaplamıştır, fan soğutmuyordur kitliyordur

olasılık 3  : Bence sen o denediklerini denedin zanlediyorsun ama denememiş olabilirsin :D tekrar gözden geçir :D

çözüm : Kır at amk yeni bir tane topla, ne uğraşıcan.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

olasılık 1 : anakartın kondostörleri şişmiştir voltaj dengesizliği yüzünden, gidicidir fazla yaşamaz.

olasılık 2 : İşlemcinin soğutucusunun üstünü toz kaplamıştır, fan soğutmuyordur kitliyordur

olasılık 3  : Bence sen o denediklerini denedin zanlediyorsun ama denememiş olabilirsin :D tekrar gözden geçir :D

olasılık 1  kondostörlerin de sorun olmaz çünkü pcaynı sorunu yaptıyine ertisi gün açtım

olasılık 2 : İşlemcinin soğutucusunun üstünü toz kaplamıştır, fan soğutmuyordur kitliyordur diyorsun ama fanı en az 5 defa temizledim yani imkansız

olasılık 3  : Bence sen o denediklerini denedin zanlediyorsun ama denememiş olabilirsin :D tekrar gözden geçir :D   dün saat 3den saat 6.30 a kadar ugraştım o kadar salak degilim merak etme

çözüm : Kır at amk yeni bir tane topla, ne uğraşıcan. yeni bir pc alıcaksan bana seve seve yaparım :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    Hepaq bunu yazdı:
    karakutu bunu yazdı:

olasılık 1  kondostörlerin de sorun olmaz çünkü pcaynı sorunu yaptıyine ertisi gün açtım

olasılık 2 : İşlemcinin soğutucusunun üstünü toz kaplamıştır, fan soğutmuyordur kitliyordur diyorsun ama fanı en az 5 defa temizledim yani imkansız

olasılık 3  : Bence sen o denediklerini denedin zanlediyorsun ama denememiş olabilirsin :D tekrar gözden geçir :D   dün saat 3den saat 6.30 a kadar ugraştım o kadar salak degilim merak etme

çözüm : Kır at amk yeni bir tane topla, ne uğraşıcan. yeni bir pc alıcaksan bana seve seve yaparım :|

1)  Bak şimdi hocam, kondostörler  konusunda yanılmışsın, bi açar bi açmaz son unda çakar.

2) temizledim diyorsun, bak bakalım tam oturmuşmu buda etkiler..

3) 5 seneden beri bilgi-işlem amiriyim  bilgisayar ile içli dışlı olanlar gayet iyi bilirler aslında yaptıklarını sandıkları bir çok şeyi yapmamış  oluyorlar :D :D :D bu işin en pislik yanı ruh hastası oluyorsun :D o yüzden yurt dışında kabul edilmiyor şahitlikleri.

4) toplarım ama piyasanın  altında fiyata  bu kıyağıda  yaparım.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:
    Bıosa ayar çekmişmiydin?

buna bios falan kar etmiyor

anakartım asus p5ld2 se banada bi kere olmuştu öncesinde biosu altına üstüne getirmiştim :) ondan soruyorum

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    ya ya hocam durduk yere oldu böyle normal pc kullaınıyorsunuz ya sonra kapatıttım sabah açmaya kalkşınca öyle oldu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    az önce tüm pc i söküp tekrar toplaıdm sonuç yine aynı

Toplam Hit: 2922 Toplam Mesaj: 26