Pc Başında Değilken Şifre Girilmeden Ekran Açılmasın
-
Merhaba arkadaşlar vista sp2 kullanıyorum pc başından ayrıldığım anda ekrana kilit koymak istiyorum reset atıldığında da açılmayacak şifre isteyecek ayrıca arka plandaki programların çalışmaya devam edecek vista nın kendi şifreleme sistemleri zayıf bana dışarıdan bir şifreleme programı laızm
-
administrator şifresini girip ekran koruyucuyu parola korumalı yapıp süresini belirledigin zaman olucaktır.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
administrator şifresini girip ekran koruyucuyu parola korumalı yapıp süresini belirledigin zaman olucaktır.
-----------------------------Onlar çok kolay yoldan aşılıyor yukarıda da belirttim kendi şifreleme sistemini kullanmak istemiyorum,
-
veriface_recognition
bunu al hani varya bilgisayar seni camdan görünce açılıyo :) bu şimdi orda askıdayken veya ellede şifreye alabiliyorsun
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Onlar çok kolay yoldan aşılıyor yukarıda da belirttim kendi şifreleme sistemini kullanmak istemiyorum,
-----------------------------Nasıl aşılıyor çok kolay yoldan açılıyor dostum?:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------veriface_recognition
bunu al hani varya bilgisayar seni camdan görünce açılıyo :) bu şimdi orda askıdayken veya ellede şifreye alabiliyorsun
-----------------------------Hakiye baba o pragram yav,
-
http://www.inndir.com/Jammer-11249p.html
ben hep bunu kullanıyorum kullanımı gayet basit
-
blueproximity :)
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------http://www.inndir.com/Jammer-11249p.html
ben hep bunu kullanıyorum kullanımı gayet basit
-----------------------------Program vista da çalışmadı,
blueproximity da Linux için,
-
ekran koruyucunu 1 dk ya ayarla ve parola girilmeden açılması de tamamdır :D
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl aşılıyor çok kolay yoldan açılıyor dostum?:)
kimseler açamasın ben bile parolayı unutunca ortada kalayım dememiş. ki en basit yoldan anlattık.