folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc' De HDD Takacak Yer Kalmadı Fikir Verin Arkadaşlar

Pc' De HDD Takacak Yer Kalmadı Fikir Verin Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

6 tane sata girşi vardı doldurdum ama en az 2 tane daha disk bağlamam lazım hem kasada yer kalmadı hemde takacak sata kalmadı ne yapmalı arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karovale
    Karovale's avatar
    Erkek

Ankartta başka yer yokmu?  usb girişi felan onlara tak.

Ben ol ki bilesin.. Mevlana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ide veya sata girisi bulunan pci kart al

pci slota tak kullan

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İçeri takılması gerek öyle bir kart olduğunu bilmiyordum randımınlı olurmu sorunsuz çalışırmı birde arkadaşlar hdd leri kasa içine nasıl tutturmalı boş dvd giriş yeri var kasa üzerinde ama hdd oraya küçük kalıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

İçeri takılması gerek öyle bir kart olduğunu bilmiyordum randımınlı olurmu sorunsuz çalışırmı birde arkadaşlar hdd leri kasa içine nasıl tutturmalı boş dvd giriş yeri var kasa üzerinde ama hdd oraya küçük kalıyor,

randımanlı çalışır hocam. sana çok farketmez. hiç bişey yapamadın, hdd leri tie wrap ile tuttur olsun bitsin. ben öyle yaptım :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

randımanlı çalışır hocam. sana çok farketmez. hiç bişey yapamadın, hdd leri tie wrap ile tuttur olsun bitsin. ben öyle yaptım :)

hdd leri tie wrap

ne demek üstadım biraz açarmısın,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ hayaletkurt

Dediğin bağçık kablo tutucu üstadım onunla hdd yi kasaya sabitlemek pek münkün gibi gözükmüyor, sallanır sonuçta kasa,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

şöyle diyim. kablo bağları vardır hani. cırt cırtlı plastik. polislerin kelepçelerinin küçüğü bk. alttaki link.

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.vexrobotics.com/media/catalog/product/cache/11/image/296x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/2/7/276-1035-tie-wrap-4.jpg&imgrefurl=http://www.vexrobotics.com/276-1032.html&usg=__pM33mFGzJZFAEw2JATx_H3QEdNU=&h=296&w=296&sz=4&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=jwlBDMyxN-U0UM:&tbnh=149&tbnw=191&ei=AcncTe_zDYuh-QaonKSfDw&prev=/search%3Fq%3Dtie%2Bwrap%26hl%3Dtr%26safe%3Dactive%26sa%3DX%26biw%3D1420%26bih%3D728%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=363&vpy=64&dur=2137&hovh=225&hovw=225&tx=113&ty=125&sqi=2&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:1,s:0

ahahah walla linke hiç tıklamaya gerek yok sadece bu link uzunlğu ile kasayı bile havada sabitlersin :)

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

metalkolik bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

şöyle diyim. kablo bağları vardır hani. cırt cırtlı plastik. polislerin kelepçelerinin küçüğü bk. alttaki link.

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.vexrobotics.com/media/catalog/product/cache/11/image/296x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/2/7/276-1035-tie-wrap-4.jpg&imgrefurl=http://www.vexrobotics.com/276-1032.html&usg=__pM33mFGzJZFAEw2JATx_H3QEdNU=&h=296&w=296&sz=4&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=jwlBDMyxN-U0UM:&tbnh=149&tbnw=191&ei=AcncTe_zDYuh-QaonKSfDw&prev=/search%3Fq%3Dtie%2Bwrap%26hl%3Dtr%26safe%3Dactive%26sa%3DX%26biw%3D1420%26bih%3D728%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=363&vpy=64&dur=2137&hovh=225&hovw=225&tx=113&ty=125&sqi=2&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:1,s:0

ahahah walla linke hiç tıklamaya gerek yok sadece bu link uzunlğu ile kasayı bile havada sabitlersin :)

ilk bulduğum linki C/P hocam :) dikkat etmedim uzunluğuna.

@Robinson hocam o aletin normal adını yazdım ben. çok fazla isim söyleniyor yoksa :) cırtcırt diyeninimi ararsın kablo tutucumu, kablo bağımı v.s. orj. adı tiewrap. günde 300-500 tane kullanıyorum. ayrıca eğer sabitlerken uzun ve geniş olanlarından kullanırsan, ve sabitleyeceğin yeri iyi seçersen sallantı söz konusu değil. hdd yi daha sağlama alcam diyosan, altına sünger, strafor falan koyarak sabitlersen daha sağlıklı sonuç alıyorsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

O dediğini ismi plastik kepçe. Zayıf akım işi yapan tüm elektrikcilerde (Telefon santrali, yangın alarm, güvenlik kamerası vb.) olur. 100 tanesi 1 lira olan küçük boydan değilde uzunlarından gerekir. Yünede bunlardan kullanırken dikkat et zira ısıya hassasdırlar. Uzama vb. yaparlarsa hardiski kaybedebilirsin.

Yalnız senin başka problemin olacak. Power in kaldıracakmı o kadar yükü.

Toplam Hit: 1821 Toplam Mesaj: 17