Pc' De HDD Takacak Yer Kalmadı Fikir Verin Arkadaşlar
-
6 tane sata girşi vardı doldurdum ama en az 2 tane daha disk bağlamam lazım hem kasada yer kalmadı hemde takacak sata kalmadı ne yapmalı arkadaşlar,
-
Ankartta başka yer yokmu? usb girişi felan onlara tak.
-
ide veya sata girisi bulunan pci kart al
pci slota tak kullan
-
İçeri takılması gerek öyle bir kart olduğunu bilmiyordum randımınlı olurmu sorunsuz çalışırmı birde arkadaşlar hdd leri kasa içine nasıl tutturmalı boş dvd giriş yeri var kasa üzerinde ama hdd oraya küçük kalıyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
İçeri takılması gerek öyle bir kart olduğunu bilmiyordum randımınlı olurmu sorunsuz çalışırmı birde arkadaşlar hdd leri kasa içine nasıl tutturmalı boş dvd giriş yeri var kasa üzerinde ama hdd oraya küçük kalıyor,
-----------------------------randımanlı çalışır hocam. sana çok farketmez. hiç bişey yapamadın, hdd leri tie wrap ile tuttur olsun bitsin. ben öyle yaptım :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------randımanlı çalışır hocam. sana çok farketmez. hiç bişey yapamadın, hdd leri tie wrap ile tuttur olsun bitsin. ben öyle yaptım :)
-----------------------------hdd leri tie wrap
ne demek üstadım biraz açarmısın,
-
şöyle diyim. kablo bağları vardır hani. cırt cırtlı plastik. polislerin kelepçelerinin küçüğü bk. alttaki link.
-
Dediğin bağçık kablo tutucu üstadım onunla hdd yi kasaya sabitlemek pek münkün gibi gözükmüyor, sallanır sonuçta kasa,
-
hayaletkurt bunu yazdı:
şöyle diyim. kablo bağları vardır hani. cırt cırtlı plastik. polislerin kelepçelerinin küçüğü bk. alttaki link.
ahahah walla linke hiç tıklamaya gerek yok sadece bu link uzunlğu ile kasayı bile havada sabitlersin :) -
metalkolik bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
ahahah walla linke hiç tıklamaya gerek yok sadece bu link uzunlğu ile kasayı bile havada sabitlersin :)
-----------------------------ilk bulduğum linki C/P hocam :) dikkat etmedim uzunluğuna.
@Robinson hocam o aletin normal adını yazdım ben. çok fazla isim söyleniyor yoksa :) cırtcırt diyeninimi ararsın kablo tutucumu, kablo bağımı v.s. orj. adı tiewrap. günde 300-500 tane kullanıyorum. ayrıca eğer sabitlerken uzun ve geniş olanlarından kullanırsan, ve sabitleyeceğin yeri iyi seçersen sallantı söz konusu değil. hdd yi daha sağlama alcam diyosan, altına sünger, strafor falan koyarak sabitlersen daha sağlıklı sonuç alıyorsun.
-
O dediğini ismi plastik kepçe. Zayıf akım işi yapan tüm elektrikcilerde (Telefon santrali, yangın alarm, güvenlik kamerası vb.) olur. 100 tanesi 1 lira olan küçük boydan değilde uzunlarından gerekir. Yünede bunlardan kullanırken dikkat et zira ısıya hassasdırlar. Uzama vb. yaparlarsa hardiski kaybedebilirsin.
Yalnız senin başka problemin olacak. Power in kaldıracakmı o kadar yükü.