Pc Deki İşletim Sistemi Orjinal Mi?
-
ben pc yi yaptırmaya götürmüştüm bir servise orda orjinal mı atıyorlar windowsu bende xp var yoksa o da mı korsan.. bilgisayarı güncellemek istiyorum.. orda diyor korsan yazılımları önlemek için diye.. bende yükleyemiyorum dolayısıyla zararı olur diye.. sizce ne yapmalıyım güncellemeyi ?
-
orjinal servisse belki yan servisse imkansız gibi ;)
-
sanırım bi süre kalcak öle :)
-
kendi orjinal cd'ni vermissen yukler
ama kimse sana 30-35 ytl orjinal xp yuklemez dostum
akil var mantik var..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------kendi orjinal cd'ni vermissen yukler
akil var mantik var..
-----------------------------
hımm.. o zaman güncelleme yapmayayım.. windowsun öğrenme ihtimali var o zaman bende orjinal mi değilmi diyye.. -
FeRoCi bunu yazdı:
demirci bunu yazdı:
-----------------------------kendi orjinal cd'ni vermissen yukler
akil var mantik var..
hımm.. o zaman güncelleme yapmayayım.. windowsun öğrenme ihtimali var o zaman bende orjinal mi değilmi diyye..
-----------------------------ÖĞRENDİĞİNDE YAZILIMINIZ orjinal değil diyor satın alın felan feşman yani bişi olmuyo denendi:) ama ben bi orjinal xp alacam
-
Bende orjınal xp cdsi var. Formattan sonra internet üzerinden enkinleştiremiyordum. Telefonla yapıyordum. 3. defadan sonra limitiniz doldu dedi. Bende ondan sonra hep korsan kurdum. Geçen Formattan sonra denedım internet üzerinden etkinleştirdiniz dedi. Aferin dedim. Şimdi mesele şu bu lisansın sınırı varmı. Kaç defa lisanlayabiliyoruz
-
yakintakip bunu yazdı:
Bende orjınal xp cdsi var. Formattan sonra internet üzerinden enkinleştiremiyordum. Telefonla yapıyordum. 3. defadan sonra limitiniz doldu dedi. Bende ondan sonra hep korsan kurdum. Geçen Formattan sonra denedım internet üzerinden etkinleştirdiniz dedi. Aferin dedim. Şimdi mesele şu bu lisansın sınırı varmı. Kaç defa lisanlayabiliyoruz
-----------------------------öyle bişimi var? tek bilgisayar içindemi istiyo etkinleştirme???
İnt cafelerde oluyor ama kişisel oluyomi yoksa almam a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------öyle bişimi var? tek bilgisayar içindemi istiyo etkinleştirme???
-----------------------------Evet tek bilgisayar içinde istiyo
Sen böyle diyince aklıma bişey geldi . Bizim bi puşt arkadaş vardı. Benim lisans numaramı almıştı. O ipne yüzündenmi oluyodu yoksa
-
yakintakip bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Evet tek bilgisayar içinde istiyo
Sen böyle diyince aklıma bişey geldi . Bizim bi puşt arkadaş vardı. Benim lisans numaramı almıştı. O ipne yüzündenmi oluyodu yoksa
-----------------------------dayı aynı hard disk e istemez çünkü int cafeci arkadaş vardı 4-5 makinaya kurdu sonra etkinlmeştirme istedi aldı tekrar diğerlerine kurdu aynı pc ye olmaması lazım senin arkadaş sağa sola kurmuştur
-
ben casper merkez teknik serviste çalıştım orda bile yan xp kuruyoduk orayı bilmem ama eminim orjinal değildir