Pc Reset Atiyor
-
merhaba arkadaşlar arkdaşlar bilgisayarım oyuna start diyince donuyor ve res atiyor bir kaç oyundada böyle yapıyordu
combat arms da bugun yeni pach geldi ve güvenlik programı yüklenince donuyor pc res atiyor neden olabilir her zman girerdim oyuna.
win 7 ultimate kurulu pc de
-
tozlanmıştır ısınıyordur
aida64 kurup ısı değerlerine bak
DestinatioN tarafından 13/Ara/12 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyun başlar başlamaz res atıyorsa fan dönüyormu ona bak. fan dönüyorsa sıcaklığına bak termal macunu da bitmiş olabilir
-
Bilgisayarınız mavi ekran vermeden reset atıyorsa muhtemelen işlemci sıcaklığı kritik seviyeye dayanıyordur. Diğer arkadaşların dediği gibi işlemci fanını kontrol edin. Sağlamsa işlemci fanı altındaki soğutucunun alt tarafına sürülen termal macunu yenilemeyi deneyin.
-
Arkadaşlar sıcaklıkda bir sorun yok yazılımsal bir sorun olabilir mi acaba ? birde macuna bakıyım pcde yeni almıstım
-
Önce Windows'un loglarına baksak daha iyi olmaz mı?
Denetim Masası->Yönetimsel Araçlar->Olay Görüntüleyicisi içinden Windows Günlükleri, Sistem olayları içinde düzey hata olan şeyler mesela.
-
Bilgisayarın tüm üzelliklerini yazarmısın. Ekran kartı, anakart, ram, Power Supply..
-
SARI bunu yazdı
Bilgisayarın tüm üzelliklerini yazarmısın. Ekran kartı, anakart, ram, Power Supply..
bilgisayar bu hocam
-
PC aöılırken Biosa gir ve PC HEALT diye bir menü var.
Oradan sistem ve işlemci sıcaklığını görebilirsin.
Eğer bios ekranındayken işlemci sıcaklığı 50 derecenin üzerindeysebu durum windowsa çıktığında 60-65 dereceyi vede oyunu açtığında 70-80 dereceyi bulur ve işlemci kendini yakmamak için kendini resetler.
-
beyler pc ikidir reset atıyor. durup dururken kapanıyor. yarım saat önce bir kez daha kapanmıştı . 6-7 dk önce bir kez daha kapandı. daha önce hiç yapmamıştı. yardımcı olabilecek varmı ?
-
Hocam işlemci fanınızın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Problem yoksa, bilgisayarınızı Güvenli Kip'te açıp tekrar restart atacak mı diye kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayarda en son ne yaptığınızı bilemediğim için sizden kaynaklı olup olmadığını bilemiyorum.