Pc Sürekli Donuyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bütün dediklerinizi yaptım yine aynı + harddiskten ses geliyor diyorsan eğer hdd badsector'e uğramıştır. badsector 2'ye ayrılır fiziksel ve sanal badsector fiziksel badsector düzeltilemez sanal badsector bazı özel yazılımlar ile düzeltilebilir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Hocam usb üzerinden bır Portable YArdımıyla Pc Tarat Pc Yuklıyecegın oc daha Beter edıcek usb üzerine bir Anti Yükle Ve tarat çözülür ama donup Kalması işlemci fani tozlanmasıda Olabilir bır ac Bak fana nefes alıyormu:S

Beleş wireless kahramanı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ya pc en son sisiyah bi ekran çıkarttı ethernet falan filan bişiler yazıodu çıldırttı beni

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

ya pc en son sisiyah bi ekran çıkarttı ethernet falan filan bişiler yazıodu çıldırttı beni

kaç yaşındasın sen? yaw adam akıllı tek bir başlık altında tüm sorunlarını vs. belirt ona göre yardımcı olalım donma ile alakalı ne varsa yazdık dediklerimiz yaptıktan sonra gel şöyle oldu veya olmadı diye yaz ona göre başka çözüm önerilerimizi siz pek değerli irwa hazretlerine taktim edelim. ethernet nedir? senin anlayabileceğin dil'de yazıyorum ethernet data kablosunu takıp internete girebilmemize vesile olan muazzam bir donanımdır.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

makinanın fan ı çalışmıyo olabilir.

fan işlemci üzerine tam oturmamış- oynamış olabilir.

işlemci üzerindeki macunu sürüp tekrar fan ı taktığında düzelecektir. ( eğer donanımsal ise ) benimde başıma gelmişti fan ı temizlerken tam yerine oturtamamışım meğer.

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

hard diskin bozulmuş olabilir. bende iki megabayt bad üzerine gelen bir dosya yüzünden koskoca laptop dize geldi. git yeniden windows kur. tabi desktop olsaydı şimdiden harddiski başka makinaya takmış yedeğini almış kendine yeni bir sanal hayat kurmuştun bile sayın irwa cım.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Asosyal bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

kaç yaşındasın sen? yaw adam akıllı tek bir başlık altında tüm sorunlarını vs. belirt ona göre yardımcı olalım donma ile alakalı ne varsa yazdık dediklerimiz yaptıktan sonra gel şöyle oldu veya olmadı diye yaz ona göre başka çözüm önerilerimizi siz pek değerli irwa hazretlerine taktim edelim. ethernet nedir? senin anlayabileceğin dil'de yazıyorum ethernet data kablosunu takıp internete girebilmemize vesile olan muazzam bir donanımdır.

en başta burda adam gibi yardım istiorum ya insan gibi yardım et ya da laf koymaya bişiler yazma ayrıca ethernetin ne olduğunu biliorum ama siyah bi ekranda bu yazıyı neden çıkarttığını anlamadığım için yazdım zate

irwa haretleri falan ne saçmalıosun sen be rahat ol sana bi laf söylerim düünür düşünür ne demek istedi dersin...sinir etme insanı

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

o ses geliyorsa ram lerden biri arıza vermiştir ram test programlarından biriyle kontrol et , ikinci olarak o ses çukurovadaki pc lerin kronik rahatsızlığıdır rutubet ve nem den dolayı ekrankartı  ve ram i sök yumsak uçlu bir fırça yada ince zımparayla uçlarına sür hafif ,

dilerim düzelir kolay gelsin .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

kesin nero yapıodur :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

en başta burda adam gibi yardım istiorum ya insan gibi yardım et ya da laf koymaya bişiler yazma ayrıca ethernetin ne olduğunu biliorum ama siyah bi ekranda bu yazıyı neden çıkarttığını anlamadığım için yazdım zate

irwa haretleri falan ne saçmalıosun sen be rahat ol sana bi laf söylerim düünür düşünür ne demek istedi dersin...sinir etme insanı

ilk sayfadan şu yazdığım yorumdan önceki tüm yorumlara bak adam akıllı yardım nasıl edilirmiş gör öyle zırvala neyse senin gibi ot'lara bundan böyle bu sürahiden su gelmez iyi kurumalar selametle.

Toplam Hit: 5115 Toplam Mesaj: 32