folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder PC Topluyorum Yardim...

PC Topluyorum Yardim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bir hısınla cevap yazacaktımki jez benden once yazmıs. benim ekleyecegimde islemciyi 7-8ghz hıza cıkarma fantazisi bolume olacak. islemcilerde carpanlar kilitli, cıkabilecegin max. bir deger var bu deger sonsuz degil. turkchaos senin dedigin gibi bir pazar politikası olsaydı firmalar hicbir urun satamazlardı. misal ben gider 65nm brisbane 4400+ islemci alır basar overclocku 5ghz e cıkardım. boylece kimse nanometrik degisiklik olmadıgı surece yeni model islemci almazdı. ha sen diyorsanki arkadas benim nanometrik calısma yapabilmemi saglayan milyon dolarlık aletlerim var ben carpan kilidini kaldırdım, eyvallah ozaman

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    dostum pahalı olduğunu bende biliyorum ben sadece bir bakış açısını taşıdım oraya. o sistemi incele ben bütçeme göre böyle düzgün bir sistem nasıl yaparımı düşün, ki zaten onun derdine düşmüşsün  bence render süresini o kadar dert etme nasıl bir pc toplayacaksan topla en önemli şey yapacağın sistemin stabil  olması. stabil bir sistem toplayabilirsen süre uzasada verim alabilirsin.  eğer bu işten para kazanıyorsan zaman çok önemli onun için paraya kıyacan allah kolaylık versin

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir hısınla cevap yazacaktımki jez benden once yazmıs. benim ekleyecegimde islemciyi 7-8ghz hıza cıkarma fantazisi bolume olacak. islemcilerde carpanlar kilitli, cıkabilecegin max. bir deger var bu deger sonsuz degil. turkchaos senin dedigin gibi bir pazar politikası olsaydı firmalar hicbir urun satamazlardı. misal ben gider 65nm brisbane 4400+ islemci alır basar overclocku 5ghz e cıkardım. boylece kimse nanometrik degisiklik olmadıgı surece yeni model islemci almazdı. ha sen diyorsanki arkadas benim nanometrik calısma yapabilmemi saglayan milyon dolarlık aletlerim var ben carpan kilidini kaldırdım, eyvallah ozaman

puhahaha

hiç gerenk yok

birkaç parça tel ve ayarlı dirençle bile kırılır eğer dert ettiğin oysa.

Ben önerimi dedim. Voltaj iyi bir power suply ı olan için pekte önemli sayılmaz.

Sıvı nitro değilsede buzdolaplarında kullanılan gaz işimi görüyor şimdilik ve 6.23ghz gibi bir değere sahip 

Soğutmak için ise buzdolabı tertibatı kullandım. biraz pahalı oldu ama iş görüyor.... 

Erkek adamın imzası sözüdür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

canlarım en iyi arayüz bu yaa neticaretin pcbuilder hııısı :) konfigürasyonu kendilerimi böyle yapıyo sattıkları müşterilermi öyle yapıyo bilmiyorum güzel bişey gibi bigi :P

http://www.markomshop.com/asp/pcbuilder.asp

http://www.abchamile.com/asp/pcbuilder.asp

http://www.albashop.com.tr/asp/pcbuilder.asp

bizim proje ekibine hepsini amd aldılar.....  6000black edition 2gb 800mhz ram filan çok memnunuz.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    aynen ya x2 yada x4 almanı tavsiye ederim =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Turkchaos bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:

puhahaha

hiç gerenk yok

Ben önerimi dedim. Voltaj iyi bir power suply ı olan için pekte önemli sayılmaz.

Sıvı nitro değilsede buzdolaplarında kullanılan gaz işimi görüyor şimdilik ve 6.23ghz gibi bir değere sahip 

Soğutmak için ise buzdolabı tertibatı kullandım. biraz pahalı oldu ama iş görüyor.... 

O birkaç parça tel ile kırılan 2-3 işlemci var ondada tamamen kırılmıyor bildiğim kadarıyla çarpan katlanıyor sadece

İşlemcinin sömürdüğü voltajla ps arasında ne gibi bağ var acaba sonuçta stabil çalışmayan işlemciden bahsediyoruz

6,23Ghz ocli pc kullanıyorum hemde buzdolabı soğutmalı diyorsunda merak ettim soğutman ın resmiyle cpu z den validate etsene görelim arkadaş? Ne fantastik adamsın

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Anakarta o kadar para verme ,DDR3 yayginlasana kadar cok sey degisir... MSI P35 Platinium oneririm 160 dolar ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:
    Turkchaos bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:

puhahaha

hiç gerenk yok

O birkaç parça tel ile kırılan 2-3 işlemci var ondada tamamen kırılmıyor bildiğim kadarıyla çarpan katlanıyor sadece

İşlemcinin sömürdüğü voltajla ps arasında ne gibi bağ var acaba sonuçta stabil çalışmayan işlemciden bahsediyoruz

6,23Ghz ocli pc kullanıyorum hemde buzdolabı soğutmalı diyorsunda merak ettim soğutman ın resmiyle cpu z den validate etsene görelim arkadaş? Ne fantastik adamsın

Evet fantastiğim. Çünkü burada başka iş yok. Arkadaşların bir kısmı her gün Amerikan kası araçların motorunu çıkartıp takıyorlar, modifiye yapıyorlar.

Ben bunlardan anlamam. Eski bir skyline ım var yetiyor. Bozulunca yapın diyorum. Ben elektronik aksamıyla uğraşıyorum. Geri kalan zamanda da çarpan kilidini kırarrak modifiye bilgisayar satıyorum. Bilgisayarımın kasası buzdolabı kadar çünkü server bilgisayarı kullanıyorum. Hdd, anakart, işlemci tamir edecek malzemem var. Lazer işleme tezgahım var, p4 90 nano teknoloji ürünleri tamiri yapıyor ve gerekirse çarpan kilidini kırıyorum.

Serverim yağ soğutma tabanlı (yağ içine oturtulmuş ve işlemci ve köprülerde buzdolabı soğutma sistemi var.

Kendime ait havasız tozsuz odam da var.

Sen kaçına sahipsin merak ettim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    bence iyi düşünülmüş bir bilgisayar olacak. bunun yanına HP w2408h Vivid Color 24" Widescreen flat panel monitor çok iyi durur. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF05a/1090703-1124297-1124325-1124325-1124325-80644355.html

https://twitter.com/ElliotticianRB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek
    Sony ekran olarak tüm monitör alemine taş çıkarır. LCD ekranı çok gerçekçi ve pixel aralığı çok düşük. Bir de alacaksan wide screen modeller daha iyi....

Toplam Hit: 3317 Toplam Mesaj: 23