Pc Yi Zaman Ayarli Olarak Acmak ?
-
boyle bir program varmi ?
otomatik kapatan veya resetleyen programlar var ama otomatik olarak acilmasi saglayan bi program varmi ?
veya boyle bir programin varligindan haberdar olan varmi ?
bana imkansiz gorunuyor ama... -
-
arkadas ben kapatip yeniden acan bir program istemiyorum.
programi kuracagim pc yi kapatacagim ve o saat gelince (ornegin yarin sabah 07.00 da) pc acilacak...
programlar genelde windows vs altinda calistigi icin boyle birseyin olmasi imkansiz geliyor bana... -
ana kartın uyumluysa bios ayarlarından automatic startup war
-
zaman ayarlı acayn bılmıyorum zamn ayarlı kapayan proglari acan gormustum
-
benim bildiğim kadarıyla böle bi prgram yoq ve sanıyorumki böyle bişi olamaz bi düşünün mesela makina kapalı hadi diyelim biosda otomatik start komutu falanda war ee fiş çekik falan mesela bios kendi pilinden o saat gelince açmaya çalışcak nolcak sonra...
ne bilim bana olmas gibi geliyo ama (imkansız diyemem) -
Merhaba;
yaklaşık bi beş gündür siteye girmiyodum sınav fuar filan varda!!! Şimdi sizin konuyu açıklayalım
MSI ın 6380 vms bios version 5.4 lı boardunda denedim. bios --> power management --> set wakeup events --> resume by alarm seçeneğini enable ettim alttaki saat ve tarih kısmına bilgisayarın uyanacağı saati yazdım ve save edip windowsu acıp kapattım. sistem sölediğim saatte açıldı. baya güzel bişey oluyor
Not1: windowsu acıp kapamadan sisteme kapatırsanız çalışmama ihtimali var!!!
Not2: Bide Ankara Atatürk kültür merkezinde meltek (mesleki ve teknik eğitim fuarı) var. Orayı ziyaret edebilirsiniz baya güzel şeyler var. Bende "bilgi-işlem" bölümündeyim. Okul laboratuvarı için geliştirdiğim çökmeyen windows var fuar başından beri daha birisi çökertemedi.(ben hariç!!!!) Güzel şeyler var ziyaret edin derim... -
abi çökmeyen yaşlı gördüm de çökmeyen windows nasıl olur yaf hayret bişey yaf biz burda internete takılalım elin oğlu windows üretsin abi sen bi yerlere başvurdun mu hiç seninle görüşmek isterdim doğrusu ben de bilgi işlemciyim:)))
harbiden doğru sölüyorum çok gerek ş.sizler okulda adult sitelere giriyolar hergün makina kuruyoruz tahribata girseler geberirler sanki lokum gibi site valla -
geveze sen bu gün görüştüğüm kişimisin ?????
Eğer öyleysen mennun oldum :))) -
konu biraz eskiydi ama
biosta oyle bir ayar buldum
saati kuruyorsun o saatte bilgisayar aciliyor
tabi elektrik kablolarinin takili olmasi gerek.
kurdugun gun ay yil saat dakika aninda aciliyor... -
ya vallahi ilk defa duydum cok güzel bi olay :)) kullanırım belki ileride :) kendime 1 makine alınca.. bu arada renegadealien sende iş var tipinden belli cok calıskan oldugun
Toplam Hit: 6983 Toplam Mesaj: 13