Pcde Sorun:S
-
Pcde Okdar ses vardiki içini açtım sildim ses çok azaldı ama hala sesi, oturma
odasına kaar gidiyo bi duysanız sesi kulanız patlar ve çok kasmaya başladı sizce
sebeb ?
-
Fan olabilir bende de oluyordu işlemcinin fanını değiştirdim...
-
2nci hata bu
http://www.resimload.com/140809/htdRxKG3.JPG -
256 RAM
FAN+512 YAPSAM ACABA DÜZELİRMİ?:s -
anakartın üstündeki işlemcideki ekran kartında ki fanları değiş kardes bende de aynı sorun vardı .hallettim eger makinanan dan daha hızlı verim almak istiyosan yedek olarak 2 fan takmanı tavsiye edeim....
-
ewt büyük ihtimal pc çok ısınıyo ve bu nedenle yavaşlıyo fan olayı çözer..
-
ben fan olabilir dedim arkadan herkes aynı şeyi yazmış. değişik fikirler warsa yazılırsa ark. daha çok yardımcı oluruz. amk. çocuk gitcek fanı deiştircek yine aynı ses olcak sonra kayar bize artık amk. :D ben olabilir dedim saten. seni bi git bilgisayarı somut olark yaklaşabilen birilerine baktır. :) belki öle daha ei olr.
-
çok sağlun sorunu arıyodum buyuş demkik bunu cafeciyede sordum öyledir dedi fiyat 30 yada 50 arası falan cvplar içni hepinize thaxxx yarın götüreyim pcyi yoksa 5+1 gibi sesi var duramıyom:S
-
yağla yağla fanı makinayagıyla.bidaha para verme boş yere
-
kardeşim sorun işlemcinin fanında oalbilr orası eflaket derecede kurum bağlıyor ve orada sertlerşiyor orayı temizle kesin fandadır o
-
Abi direk biseyleri degistirme olayina girmeyin, once bi tozunu al makinanin, bi daha dene, fani temizle bi daha dene, ses devam ediyorsa sesin nerden geldigini anlamaya calis. Daha sorunun ne oldugunu bilmiyosun (bilmiyoruz) gidip fan a para harcamanin alemi yok.
Toplam Hit: 3261 Toplam Mesaj: 14