PC"Deki Sorunlar
-
Arkadaşlar pc çok sık olmasada arada birden bire donuyor kalıyor ne fareyi oynatabiliyorum ne klavye işlior reset atınca düzelior.
Birde Pc açılınca fanlardan ses gelior hafif pc e dokununca, vurunca ses kesilior. işlemcinin üzerinde olan fan baya pis nasıl temizliycem ?
Sorunla Bunlar yardımcı olcak arkadaşlardan şimdiden teşekkürler
-
2 sorunun var bence
biri fan biri ram
ramın kaç?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Birde Pc açılınca fanlardan ses gelior hafif pc e dokununca, vurunca ses kesilior. işlemcinin üzerinde olan fan baya pis nasıl temizliycem ?
-----------------------------aynı bok bendede var... kasa aopen işlemci amd benim senin neki? vurmadan kesilmiyor ses ama bi arkadaş fan
temizleme anlatmıştı bana bi kere online olunca gine sorayım ona yazarım
-
1024 ram p4 3.0 işlemci
ram i yeni aldım kingstone 2 3 ay oldu
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Birde Pc açılınca fanlardan ses gelior hafif pc e dokununca, vurunca ses kesilior. işlemcinin üzerinde olan fan baya pis nasıl temizliycem ?
-----------------------------aynı bok bendede var... kasa aopen işlemci amd benim senin neki? vurmadan kesilmiyor ses ama bi arkadaş fan
temizleme anlatmıştı bana bi kere online olunca gine sorayım ona yazarım
-----------------------------kardeş bir tane hava kompresörüne ihtiyacınız var temizlemeniz için.
kompresörü fana tutun tertemiz olur.
bu aşağıdaki alet kardeş ama burdaki fiyatı cok kazık..
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2061846&_catId=351
-
saç kurutma makinası içimizi görmezmi :D
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------la o geçti benim kafmadan ama yakabilir belki tırstım yapmadım sen dene bişi olmazsa bende yapim :D:D:::D:D jajaaajaj
-
ram yerlerini değiştir ozmaan.farklı slotlara tak
bu arada ben senede bir eelktrikli süpürgeyle girişiyorum kasaya.tozları alıyor baya
-
denedim bişi olmadı sende dene bişi olursa haber ver :D
-
hoca kompresör makinasıyla işlemcinin ordaki fanı aralarındaki pislikleri temizlemek lazım. bunun yanı sıra ram belleğin donanımla birbirine uyuştuğuna bakman ve test etmen gerekli. 1 gb ram takıyorsun bilgisayar sanki tanımış görünüyor ama bayada hızlanmıyorsa uyuşmamıştır demekki.
-
manhyak bunu yazdı:
bence doğal kardeş çorummlu işte. bizim bi çorumlu hocamız vardı farkında olmadan stan up yapardı.komik insan. :):):):9