Pcdepo.Com Güvenli Mi?
-
Selamlar Arkadaşlar pcdepodan lenova z580 (8 gb ram 2 gb ekran krti 500gb hdd =1.381 10 taksit) marka laptopu almayi dusunuyorum.ama pcdepo daha onceden hic duymadim.bu siteden Alısveris yapan var mi? Yardimci olan simdiden arkadaslara tesekkurler
-
yılların sitesidir hjm. 2007 de bir cihaz almıştım pcdepodan herhangi bir sıkıntı yasamadım. yinede araştır sikayetvar.com dan.
-
http://www.pcdepo.com/page.php?act=iletisim adresi falan her şeyi var
ssl test ok - ssltest.net
-
saybirs bunu yazdıSelamlar Arkadaşlar pcdepodan lenova z580 (8 gb ram 2 gb ekran krti 500gb hdd =1.381 10 taksit) marka laptopu almayi dusunuyorum.ama pcdepo daha onceden hic duymadim.bu siteden Alısveris yapan var mi? Yardimci olan simdiden arkadaslara tesekkurler
pcdepodan aynı laptopu aldım bende.
6gb ramlisini.
kardeşimde oradan aldı. güvenilir bi site. destek elemanlarıda çok ilgililer.
-
Samsung R522 aldım ordan 3 sene falan önce yani güvenilir ve şu an laptopumdan yazıyorum :D
dyrnade tarafından 06/Ara/12 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdepo iyidir, mormani de iyidir
-
Laptop satın aldım, sıkıntı yok.
-
Güvenliydi en son.
-
Bende yazin aldim Asus marka hic sorun cikmadi, guvenilirdir..
-
Ben firmaya yakın oturuyor sayılırım elden alışveriş yaptım ayrıca MSI olduğumdan bir kaç kişiye oradan MSI aldırdım hiç bir sorun yaşayan görmedim kardeşim..
-
kardeş ben de geçen sene asus aldım ve o kadar sıkıntı vermeme rağmen ağzını açıp birşey demediler. Güvenle alabilirsin derim. Selametle